Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Koncertzālē Palladium uzstāsies reperis ansis

Nākamā gada 7. maijā Rīgā, koncertzālē Palladium notiks repera anša solokoncerts. anša mūziku retais klasificētu kā plašākai publikai radītu, tomēr patlaban viņš ir viens no pēdējo gadu populārākajiem latviešu mūziķiem.

ansis ir guvis gan mūzikas kritiķu atzinību (Zelta mikrofona divkārtējs laureāts, Austras balvas nominants), gan spējis saglabāt pieaugoši nozīmīgu lomu Latvijas repa skatuvē kā viens no visu laiku liriski un tehniski spēcīgākajiem reperiem valstī.

ansis savus ierakstus ieskaņo pats, bieži repojot arī uz paštaisītiem bītiem. Ķemeros, Jūrmalā dzimušais un augušais reperis pēdējo gadu laikā aktīvi uzstājies visā Latvijā, sākot ar nelieliem klubiem un beidzot ar lielākajiem festivāliem un koncertzālēm. 

"Tas būs svētvakars. Man ir milzīga privilēģija darīt savu mūziku ne vairāk un ne mazāk tieši tā, kā es gribu un kā man patīk, un ir pienācis laiks šo faktu nosvinēt tādā mērogā, kā tas nekad iepriekš nav bijis iespējams. Turklāt ar labāko publiku, kādu vien reperis Latvijā var vēlēties. Tas nebūs vienkārši vēl viens koncerts, jūs gan jau to nojaušat," komentē ansis.

Vairāk nekā 15 gadu laikā ansis darbojies projektos PKI, apvienība Kreisais krasts, supergrupa Riekstu armija, Dirty Deal Audio, producentu apvienība Netīrās cilpas u.c., strādājis kopā ar Edavārdiem, Arturu Skuteli, Ozolu, Aiju Andrejevu, Kristīni Pāži, Pēteri Upelnieku, grupām Instrumenti, Rīgas modes, Very Cool People un daudziem citiem. 2017. gadā braucis Dziļajā tūrē pa Latvijas mazpilsētām (zem 10000 iedzīvotāju), 2019. – Republikas tūrē uz Latvijas lielāko pilsētu koncertzālēm kopā ar reperiem Ozolu, Edavārdi un VIŅA.

Vecāku uzmanībai – koncertā būs dzirdama nenormatīva leksika un bērniem nepiemērots saturs.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu servisa tīklā.

Top komentāri

00
0
Vemt gribu..
Kuka
K
Puisis labs, bet bilde briesmīga
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video