Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Psihedēliskais roks un oriģinālšova kaisle: ko piedzīvot Brit floyd koncertā?

Progresīvi psihedēliskā rokgrupa Brit Floyd jau 16. novembrī atgriežas Rīgā, lai sniegtu nebijušas muzikālās baudas virsotnes oriģinālgrupas Pink Floyd cienītājiem un jaunatklājējiem. Ko piedzīvosim svētku priekšvakarā Palladium Rīga koncertzālē?

Pirmkārt, pat rūdītākos klausītājus sola pārsteigt oriģinālšova kaisle, neizsmeļamais teatrālisms un niansēti pārdomātās gaismu spēles, kas lieliski papildinās roka skarbo skanējumu.

Otrkārt, jābūt gatavam svinēt albuma The Wall četrdesmitgadi, dziesmās saklausot varbūt pazīstamo kūtrumu, lai nekavējoties to pa ķieģelītim vien kā sienu sagrautu katrā nevaldāmajā deju solī un laimes kliedzienā. Koncertā skanēs arī iecienītākās roka balādes no citiem iemīļotajiem albumiem.

Treškārt, 16. novembra Brit Floyd koncertšovs ir neatkārtojama platforma, kurā iekustināt balss saites un izmēģināt patriotiskākos deju soļus pirms Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas svinībām.

Steidz iegādāties biļetes Biļešu serviss tīklā, un jau nākamnedēļ tiekamies Brit Floyd koncertšovā, kurā gūtajās emocijās dalīšos jau nākamajā atskatā.

 

Top komentāri

Rokeris
R
Neviens atdarinātājs ,lai cik advancēts būtu,nav spējīgs pārspēt oriģinālu.Paši PF ir sadalījušies dažādos projektos,no kuriem D.Gilmora šovi ir vispār kaut kas ne no šīs pasaules-skat.Gdaņskas koncertu un tā ierakstus.Arī Rodžers Woterss ir pēdējā laikā radījis daudz ko pozitīvu oriģinālā PF cienītājiem.Ne jau par velti PF pēdējais lielākais darbs"Pulse"vinilā maksā 1000 un uz augšu.Bet atdarinātaji var vienīgi palaizīt meistaru kurpju zoles.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video