Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Kompānija TAKSILV plāno autoparka paplašināšanu

Taksometru kompānija TAKSILV plāno papildināt autoparku un jau izveidojusi papildu 50 darba vietas, vēsta kompānija.


TAKSILV nesen sācis sadarbību ar vienu no lielākajiem viesnīcu operatoriem Latvijā Mogotel, kas pārstāv viesnīcu zīmolus Wellton un Rixwell. Līdz ar to uzņēmums plāno attīstību, kā īstenošanai izveidotas 50 jaunas darbavietas, kompānija paredz investīcijas 350 000 eiro un šo darījumu kreditēs Citadele Banka.

Pašlaik TAKSILV ir viena no trīs premium klases kompānijām taksometru tirgū un tuvākajā laikā pārvadātājs plāno uzsākt pārrunas ar Rīgas Lidostu, lai nodrošinātu savu taksometru klātbūtni pie tās. Pašlaik neesot skaidras visas prasības darbībai pie lidostas, taču «mūsu tehniskais nodrošinājums ir absolūti atbilstošs Lidostas prasībām.» norādījis kompānijas pārstāvis Raimonds Bušs.



Savukārt bankas Citadele meitas uzņēmuma Citadele Līzings un Faktorings valdes priekšsēdētājs Pēteris Plaudis norādījis, ka ir gandarījums finansēt uzņēmumu, kas veiksmīgi darbojas taksometru pakalpojumu piesātinātajā konkurencē. «TAKSILV ir labs piemērs, ka, skaidri definējot uzņēmuma galvenās priekšrocības, var palielināt tirgus daļu».

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti