Modes dizainerei un slavenā futbolista Deivida Bekhema sievai nupat apritēja 50 gadu. Viņa izskatās lieliski un ir izslavēta ar dzelžainu ēšanas un sporta rutīnu. Deivids mēdz medijiem jokot, ka daudzo laulības gadu laikā tikai vienu reizi redzējis sievu mielojamies ar burgeru un ka viņa visu laiku ēdot vienu un to pašu, savu iecienītāko ēdienu – dārzeņus ar tvaicētu zivi.
Žurnālam Vogue Viktorija atklājusi savus ikdienas paradumus – viņa mostas pēc pieciem, tukšā dūšā iemalko pāris ēdamkarošu ābolu etiķa, lai līdzsvarotu cukura līmeni asinīs un uzlabotu gremošanu, kam seko glāze remdena ūdens un tikai tad kafija un brokastis. Parasti tas ir zaļais smūtijs, kas sastāv no avokado, brokoļa, spinātiem, selerijas kāta, ābola un citrona sulas – vairāk dārzeņu, nevis augļu, jo augļos esošā fruktoze veicina cukura līmeņa svārstības organismā, kas savukārt liek just izsalkumu, uzskata modes māksliniece. Jau no paša rīta viņa dodas vingrot, bet pēc pāris stundu pasvīšanas sporta zālē ir gatava uzkodām – tad ir laiks augļiem un ogām. Zaļie salāti, dārzeņi, jūras veltes un liesa vistas gaļa ir maltīšu pamats. Viņa uzskata, ka ne dārgas skaistumkopšanas procedūras, ne plastiskā ķirurģija nepalīdzēs izskatīties labi, ja visam pamatā nebūs veselīgs uzturs. Viktorija teic, ka neēd miltu produktus un saldumus, taču vakaros mēdz iemalkot pa kādai glāzei sarkanvīna.