Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Vienā elpas vilcienā

Īsumā par aktuālo...

PIRMIE SOĻI. Cauri laikiem popularitāti saglabājusī Parisa Hiltone savā Instagram kontā nu publicējusi video, kurā redzami viņas pusotru gadu vecā dēla Fēniksa pirmie soļi. "Mazulis ir brīvs," par savas atvases jau krietni patstāvīgākās dzīves sākumu ir ierakstījusi slavenība. Parisa Hiltone un uzņēmējs Kārters Reims audzina divus bērnus. Pērn novembrī viņiem piedzima meita, kura tika nosaukta par Londonu, turpinot ģimenes tradīciju. Abi mazuļi ir nākuši pasaulē ar surogātmātes palīdzību.

 

TEMZAS KRASTĀ. Pazīstamais austrāliešu aktieris Hjū Džekmens šobrīd uzturas Londonā, kur filmējas savā jaunākajā projektā Three Bags Full: A Sheep Detective Movie/Trīs pilni maisi. Aitas detektīvfilma. Tā pirmizrāde ir gaidāma 2026. gadā. Runā, ka Vilknadža lomas atveidotājs varētu pārcelties uz pastāvīgu dzīvi Apvienotās Karalistes galvaspilsētā, lai būtu tuvāk savai mammai un māsai un, iespējams, atrastu savu mīlestību. Pagājušajā rudenī pēc 27 gadu kopdzīves šķīrās austrāliešu aktiera un viņa sievas Deboras Lī ceļi.

 

UNIKĀLS DUETS. Nacionālās basketbola asociācijas superzvaigzne Lebrons Džeimss guļ ar sava jaunā komandas biedra mammu! – šāda veida vairāk un mazāk smieklīgi joki pārņēma sociālos tīklos pēc tam, kad NBA jauno spēlētāju draftā Losandželosas Lakers izvēlējās Broniju Džeimsu. Četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas čempions un 19 gadu vecais jauneklis kļūs par pirmo tēva un dēla duetu NBA vēsturē. Starp citu, pieminēto asprātību Lebrona Džeimsa sieva Savanna novērtēja atzinīgi.

 

900 000 ASV DOLĀRU – par tādu summu, kas vairākas reizes pārsniegusi cerēto, izsolīts rakstnieces Dž. K. Roulingas grāmatas Harijs Poters un Filozofu akmens pirmā izdevuma vāka ilustrācijas oriģināls. Šī akvareļa autors ir mākslinieks Tomass Teilors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Saruna pie kafijas aparāta

Māris Žigats (53) gatavojas grupas Pienvedēja piedzīvojumi 30 gadu jubilejas koncertam 11. oktobrī un veido jaunu albumu par atkarībām, kuru mūsu dzīvē ir krietni vairāk nekā tikai tās, ko visbiežāk ...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata