Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Cilvēkus satrauc E vielas un citas piedevas ar sarežģītajiem nosaukumiem. To viegli izmantot tā dēvētajā baiļu mārketingā

Biedējošie E un citas piedevas

Noslēdzot rakstu sēriju par to, ko ikdienā ēdam, SestDiena mēģina viest skaidrību sarežģītajā piedevu pasaulē. Ko tās īsti nozīmē, un kam to garajā sarakstā būtu jāpievērš uzmanība? Tātad – ko apēdam līdz ar košāku produkta krāsu vai smalkāku smaržu.

Top komentāri

senču ols
s
ja mans suns , Zarbazans, neēd bodē pirktas desas , tad es neko labu tai ES desu direktīvā nesaskatu , tas ka tur liktu jiptes ar nebūs tiesa , tieši otrādi šitās vielas rada atkarību , cilvēks tiek padarīts atkarīgs un rij bez sāta , lidz atjēdzas ka nevar vair kurpju purngalus saskatīt , kur nu vēl pārējo , bet uzrāpies uz svariem , tos ar neredz , bet piesaukts palīgs konstatē ka vīrelis ar 1,65 metru augumā ir tikpat platumā un sver 135 kilo, vot kā tas ir mīļie pārtikas lobētāji , krievu laikos bija Valmieras desa , to nemaz sunīm rādīt nedrīkstēja , tāpat bija ēdama krakovas desa , tagad vieni skrimšļaudi un cūku ādas plus soja , protams neiztikt bez garšas pastiprinātājiem un lietām , kas mantai neļauj samaitāties ilgu laiku.
mikus
m
Kartejais pasutijuma raksts,Latvijas supermarketi.ka Rimi un Maxima pec savas butibas ir kimisko vielu laboratorijas.Musu gadsimta problemas sakne irmeklejama slikta kimizeta partika.Un to sauc par vezi.Tas ir sen jau pieradits,ka Latvija ir 90000 veza slimnieki ,un katru gadu ap 10000 nak klat.Nu nav musu partikas un veterinarie dienesti nekadi precizie parbauditaji.Nauda sodien nosaka visu.Galas produktus it seviski desas vispar neperku.Parak daudz ir E-vielas.Un Latvija to lietosanu neviens ta isti nekontrole.Sodien pat lauksaimnieks kas pardod pienu pievieno kimiju lai piens ilgag neskabtu.Patiesiba mes pasi sevi iznicinam.Partika kimija.sadzive kimija.elpojam atkal kimiju.
naida runas anatomija
n
Baiļu mārketings - visatbaidošākā, visdeģenerētākā un visbīstamākā naida runas forma. Ja tevis ražoto mēslu nepērk - kliedz, ka tavs mēsls ir veselīgs un zaļš. Ja vēl nepērk - kliedz, k konkurentu preces ir nezaļas un neveselīgas. Ja arī tad vēl nepērk - savāc bļāvēju bandu un karo par konkurenta darbības aizliegšanu. Salīdzinājuma ar hitleriešiem nebūs, viņu rēķinā, ir daudz cūcību, bet līdz TĀDIEM meliem pat viņi neaizdomājās!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata