Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Heat pagarina sēriju līdz 27 uzvarām pēc kārtas; Biedriņš turpina deldēt Warriors soliņu

Savu 27.uzvaru pēc kārtas NBA regulārajā turnīrā pirmdien izcīnīja pašreizējā čempionvienība Maiami Heat, kas viesos ar 108:94 uzveica Orlando Magic basketbolistus. Tāpat pie panākuma izdevās tikt arvien bez latviešu centra Andra Biedriņa spēlējošajiem Goldensteitas Warriors, kas savā laukumā ar 109:103 uzveica spēcīgo Losandželosas Lakers.

Heat uzvaru jau ierasti kaldināja aizvadītās nedēļas labākais basketbolists Lebrons Džeimss, kuram tikai viena atlēkusī bumba pietrūka līdz triple double - 24 punkti, 11 piespēles un deviņas atlēkušās. Vēl 17 punktus pievienoja Mario Čalmerss (3p 4/5), bet pa 12 punktiem Rejam Alenam un Krisam Bošam. Komandai arvien nevarēja palīdzēt Dveins Veids, kurš iedzīvojies nelielā ceļgala savainojumā. 

Tikmēr Magic labā Džamīrs Nelsons guva 27 punktus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles, bet 20 punkti Tobisam Harisam. 

Heat no visu laiku garākās uzvaru sērijas, ko 1971./1972.gada sezonā sasniedza Losandželosas Lakers - 33 panākumi, atpaliek vairs tikai sešu uzvaru tiesu. Turpmākajās trīs spēlēs viesos jātiekas ar Čikāgas Bulls, Ņūorleānas Hornets un spēcīgo Sanantonio Spurs.

Austrumu konferences kopvērtējumā ar 56 uzvarām 70 spēlēs Maiami basketbolisti ir pārliecinoši līderi. Komanda ir arī visas līgas kopvērtējuma galvgalī, turklāt jau nodrošinājusi dalību izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr Andris Biedriņš izlaida jau piekto Goldensteitas Warriors kluba spēli pēc kārtas, bet kareivji savā laukumā pārspēja Lakers ar 109:103. Uzvarētājiem 25 punkti un 10 piespēles Stīvenam Karijam, Deivids Lī pievienoja 23 punktus un 12 atlēkušās, bet 22 punkti Klejam Tomsonam. Lakers uzvaru izcīnīt nepalīdzēja pat 36 Kobes Braienta iemestie punkti.

Biedriņš šosezon piedalījies 51 mačā, 9,4 minūšu laikā gūstot 0,5 punktus un izcīnot 2,9 atlēkušās bumbas, kas ir viņa karjeras vājākie rādītāji. Warriors ar  41 uzvaru 72 mačos Rietumos ieņem 6.vietu.

Savukārt 15 uzvaru sēriju pārtrauca Denveras Nuggets, viesos ar 86:110 piekāpjoties Ņūorleānas Hornets.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi