Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Heat zaudē Čikāgā un pārtrauc 27 uzvaru sēriju; Warriors piekāpjas Kings

Otru garāko uzvaru sēriju NBA vēsturē trešdien Čikāgā pārtrauca pašreizējie čempioni Maiami Heat, kuri ar 97:101 piekāpās vietējiem Bulls. Tikmēr arvien bez latviešu centra Andra Biedriņa spēlējošā Goldensteitas Warriors vienība savā laukumā ar 98:105 atzina Sakramento Kings pārākumu.

Lebrons Džeimss Heat labā guva 32 punktus un iekrāja pa septiņām atlēkušajām bumbām un piespēlēm, 21 punkts Krisam Bošam. Šoreiz nelīdzēja pat Dveina Veida atgriešanās laukumā - viņam 18 punkti. Čikāgai 28 punkti Luola Denga kontā, bet 21 punkts un 17 atlēkušās Karlosam Būzeram. Jāpiebilst, ka šo spēli čikāgieši aizvadīja bez Žoakima Noā, Ričarda Hemiltona un Marko Belinelli - līdzšinējā sezonā šim trio kopumā vidēji mačā 32 punkti, 15.2 atlēkušās un 8,5 piespēles. Tas bija pirmais Heat zaudējums kopš 1.februāra.

"Tas ir viens no labākajiem sniegumiem, ko šī līga ir pieredzējusi," pēc mača sacīja Džeimss.  

Heat ar 56 panākumiem 71 mačā atrodas pārliecinošā vadībā Austrumu konferencē un jau nodrošinājusi vietu play-off. Tāpat Maiami basketbolisti saglabā labāko uzvaru-zaudējumu bilanci visā līgā, seko Rietumu konferences līderi Sanantonio Spurs (54-17) un pērnie finālisti Oklahomsitijas Thunder (53-19).

Garākā uzvaru sērija kopš 1971./1972.gada sezonas pieder Losandželosas Lakers - 33 uzvaras pēc kārtas. 

Tikmēr Oklendā Warriors nespēja uzveikt vienu no vājākajām rietumu konferences vienībām Sakramento Kings, piekāpjoties ar 98:105. Andris Biedriņš izlaida jau sesto kareivju spēli pēc kārtas, bet rezultatīvākais ar 20 punktiem un 10 atlēkušajām bija Deivids Lī. Savukārt 17 punkti un 12 piespēles komandas līderim Stīvenam Karijam. Tikmēr Kings labā 31 punktu guva Aizija Tomass, kurš realizēja 7 no 12 tālmetieniem.

Ar 41 panākumu 73 spēlēs Warriors saglabā 6.vietu Rietumos, turpat netālu arī Hjūstonas (39-32) un Losandželosas Lakers (37-35) basketbolisti. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi