Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Jazz bez Biedriņa palīdzības izcīna pārliecinošu uzvaru

Latviešu centrs Andris Biedriņš pirmdien izlaida jau divpadsmito NBA kluba Jūtas Jazz spēli pēc kārtas, bet džezmeņi savā laukumā ar 118:103 pārspēja Denveras Nuggets. Biedriņš bija spēles pieteikumā, bet laukumā nedevās.

Šajā spēlē Jazz jau visai ātri iekrāja pārsvaru, pēc pirmā puslaika atpūtā dodoties ar 67:53 uz tablo - katrā no pirmajām divām ceturtdaļām Jūtas basketbolisti guva vairāk par 30 punktiem. Arī mača turpinājumā Nuggets neatrada veidu, kā apturēt Aleku Burksu (34 punkti) - vienubrīd mājinieku pārsvars sasniedz jau +24, bet līdz mača beigām viesi nedaudz samazināja starpību.

Uzvarētējiem vēl 19 punktus un 15 bumbas zem groziem pievienoja Deriks Feivorss, bet 18 punkti un asoņas piespēles Trejam Burkem. Nuggets no zaudējuma neglāba arī Taja Lavsona 23 punkti un 11 rezultatīvās piespēles.

Par spīti sestajam panākumam pēdējos 10 mačos, Jazz ar bilanci 13-26 aizvien ir pēdējie Rietumu konferencē. Visas līgas 30.klubu konkurencē Jazz dala 27.vietu.

Atgādināsim, ka Biedriņam, kurš uz Jūtas komandu pārcēlās šovasar maiņas rezultātā no Goldensteitas Warriors, šis ir pēdējais iespaidīgā daudzmiljonu līguma gads. Šosezon latvietis nopelna deviņus miljonus ASV dolāru (aptuveni 6,6 miljoni eiro). Laukumā viņš devies vien sešos mačos, vidēji gūstot 0,5 punktus un izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi