Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Knicks bez Porziņģa viesos pārtrauc uzvaru sēriju

Ņujorkas Knicks komanda trešdien bez Kristapa Porziņģa ierindā pārtrauca trīs uzvaru sēriju, viesos ar 99:112 piekāpjoties Orlando Magic vienībai. Pusotru stundu pirms dueļa Knicks paziņoja, ka latvietis tajā nespēlēs sastieptas kreisās potītes un sasista labā elkoņa dēļ.

Šī kļuva par pirmo Porziņģa izlaisto spēli šosezon. Savu pirmo divu NBA sezonu laikā latvietis kopumā izlaida 26 spēles, bet šo vasaru viņš pavadīja, strādādams plecu pie pleca ar spāņu fizioterapeitu Manolo Validvjeso, kurš ar latvieti ir arī Ņujorkā.

Pašā spēlē Ņujorka līdzvērtīgi cīnījās līdz aptuveni trešās ceturtdaļas vidum, kad pēdējo reizi spēlē atradās vadībā. Turpinājumā Magic basketbolisti savu skatītāju priekšā iekrāja 10-15 punktu pārsvaru, ko droši noturēja līdz pat spēles beigām.

Porziņģa prombūtnē 26 punktus Ņujorkai guva Tims Hārdevejs, kuram arī 11 atlēkušās, bet 13 punkti Dagam Makdērmotam. Pirmo reizi sezonā laukumā devās arī lietuvietis Mindaugs Kuzminsks, kurš nospēlēja minūti.

Tikmēr uzvarētājiem uzreiz trīs basketbolisti pārsniedza 20 punktu robežu. Nikola Vučevičs iemeta 24, Evanam Furnjē par vienu mazāk, bet Āronam Gordonam 21. Tāpat Elfrīds Peitons guva 11 punktus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles.

Ņujorkas vienība ar sešām uzvarām 11 spēlēs ieņem 6.vietu Austrumu konferencē, bet Orlando (7-4) ir trešā. Nākošo spēli Knicks aizvadīs sestdien, kad uzņems vienu no līgas šosezon vājākajām vienībām Sakramento Kings.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi