Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Knicks bez Porziņģa zaudē arī Šarlotei

Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ trešdien nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks komanda savā laukumā ar 97:111 (25:30, 27:23, 20:28, 25:30) piekāpās Šarlotes Hornets vienībai.

Porziņģis pleca savainojuma dēļ izlaida ceturto Knicks spēli pēc kārtas. Komanda vēsta, ka latvietis laukumā varētu atgriezties "kuru katru dienu". Knicks šosezon atlikušas vairs tikai trīs spēles.

Aizvadītajā mačā Knicks rindās Deriks Viljamss, kurš sākumsastāvā aizvieto Porziņģi, guva 17 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, 16 punktus iemeta Saša Vujačičs, bet komandas līderis Karmelo Entonijs pievienoja 15 punktus.

Ņujorkas komandai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt arī sākumsastāva saspēles vadītājs Hosē Kalderons, kurš, tāpat kā Porziņģis, laukumā arī varētu atgriezties kādā no šosezon atlikušajām spēlēm.

Hornets komandā Kemba Volkers guva 34 punktus, bet Als Džefersons pievienoja 24 punktus un astoņas pie groziem izcīnītas bumbas.

Šajā mačā Knicks vienīgo reizi vadībā bija tikai pašā spēles sākumā ar diviem punktiem. Cīņa bija līdzīga pirmajā puslaikā, ko Ņujorkas klubs noslēdza ar viena punkta starpību - 52:53. Spēles otrajā daļā Hornets pārņēma iniciatīvu un galā guva pārliecinošu uzvaru.

Knicks vienībai, kas izslēgšanas spēlēm vairs nevar kvalificēties, šis bija piektais zaudējums pēdējos sešos mačos.

Austrumu konferences turnīra tabulā Knicks ar 31 uzvaru 79 mačos ieņem 13.vietu, savukārt Hornets ar 45 panākumiem 78 spēlēs atrodas sestajā pozīcijā un jau ir nodrošinājusi dalību izslēgšanas mačos.

Savā NBA debijas sezonā Porziņģis piedalījies 72 mačos, vidēji guvis 14,3 punktus, izcīnījis 7,3 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,9 pretinieku metienus.

Knicks piektdien izbraukumā spēlēs pret Filadelfijas 76ers, pēc tam svētdien savā laukumā uzņems Toronto Raptors, bet sezonu Ņujorkas vienība noslēgs 12.aprīlī viesos pie Indiānas Pacers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi