Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Lakers basketbolisti aizvada rezultatīvāko spēli teju 40 gadu laikā

Losandželosas Lakers basketbolisti svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā kopā guva 150 punktus un, aizvadot vienu no rezultatīvākajām spēlēm komandas vēsturē, izcīnīja panākumu.

"Lakers" savā laukumā ar rezultātu 150:145 (30:36, 42:32, 44:31, 34:46) pārspēja Indiānas "Pacers", tiekot pie trešās uzvaras pēc kārtas.

Starp uzvarētājiem ar Entonijs Deiviss izcēlās ar 36 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām, kamēr pa 26 punktiem pievienoja Spensers Dinvidijs un Lebrons Džeimss, kurš arī iekrāja desmit rezultatīvas piespēles.

Indiānas komandā rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Paskāls Siakams, kurš arī izcīnīja 12 bumbas zem groziem.

"Lakers" aizvadīja kluba rezultatīvāko maču kopš 1987.gada 2.janvāra, kad Losandželosas komandai izdevās gūt 155 punktus spēlē ar Fīniksas "Suns".

Losandželosas komanda ar 39 uzvarām un 32 neveiksmēm Rietumu konferences turnīra tabulā ierindojas devītajā pozīcijā. "Pacers" ar bilanci 40-32 Austrumu konferencē ieņem sesto vietu un jau ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs.

Citā mačā Milvoki "Bucks" mājās ar rezultātu 118:93 (25:22, 23:25, 34:17, 36:29) uzvarēja Oklahomasitijas "Thunder" un pārtrauca viesu četru panākumu sēriju.

Milvoki vienības uzvaru ar 30 punktiem un 19 atlēkušajām bumbām sekmēja Jannis Adetokunbo, bet vēl 15 un 14 punktus guva attiecīgi Bobijs Portiss un Brūks Lopess. 

Viesu rindās Džošs Gidijs izcēlās ar 19 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr 18 punktus guva Džeilens Viljamss.

"Bucks" ar 46 panākumiem un 25 neveiksmēm Austrumu konferencē ieņem otro pozīciju, savukārt "Thunder" ar bilanci 49-21 atrodas otrajā vietā Rietumu konferencē. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi