Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Lakers līderis Kobe Braients: Aizverieties un ļaujiet mums strādāt

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas Lakers līderis Kobe Braients publiski licis komandas kritiķiem "aizvērt mutes un ļaut strādāt". Braients skarbos izteikumus veltījis žurnālistiem un skatītājiem, kuri ir vīlušies jaunā komandas modeļa līdzšinējā sniegumā.

"Esmu izcīnījis pietiekami daudz titulu, lai varētu likt cilvēkiem aizvērt mutes. Maikam [komandas galvenajam trenerim Maikam Braunam] varētu būt grūtāk to pateikt, tāpēc pateikšu viņa vietā - visi aizverieties. Ļaujiet mums strādāt. Beigās paši būsiet apmierināti ar rezultātu, kā jau vienmēr," tiešs bija Lakers līderis.

Lakers jauno sezonu sākusi ar diviem zaudējumiem. Ieskaitot astoņus piedzīvotos zaudējumus pirmssezonā, sērija ievilkusies līdz desmit zaudētām spēlēm pēc kārtas.

Tāpat Braients atzina, ka komandai ir vajadzīgs laiks, lai pierastu pie jaunās komandas uzbrukuma sistēmas. Viņš to salīdzināja ar 1999.gadu, kad arī pagāja laiks līdz komanda izprata slavenā Fila Džeksona trijstūra veida sistēmas uzbrukumu.

"Visi apkārt gudri runā par to, lai spēlējam uzbrukuma basketbolu, ļaujam Stīvam Nešam pārdriblēt pāri centra līnijai un atdot bumbu Dvaitam Hovardam ar muguru pret grozu vai man, un viss būs kārtībā. Negribu teikt, ka šādi padomi ir idiotiski, bet tuvu tam," sacīja Braients.

Braients medijiem pauda ticību pašreizējais komandas spēles shēmai, tāpat kā slavenajai Džeksona aizsardzības stratēģijai.

Spēlētājs, kuru taktikas maiņa pirmajās divās regulārā čempionāta spēlēs ietekmējusi visvairāk, ir saspēles vadītājs Nešs. Viņš līdz šim guvis vien vidēji četrarpus punktus spēlē, atdevis četras rezultatīvas piespēles un savācis trīs atlēkušās bumbas.

Komandas galvenais treneris Brauns sacīja, ka komandai vajadzīgs laiks, lai saprastu, kā spēlēt uzbrukumā. Kad tas notiks, lietas aizies pareizajā virzienā.

"Mums joprojām nav pilnīgas sapratnes, kā jārīkojas, esot uzbrukumā. Kad sapratīsim, būs ļoti labi. Pašlaik situācija ir tikai apmierinoša," savu redzējumu pauda treneris.

Pirms sezonas Lakers līderis Braients publiski pauda pārliecību, ka gaidāmajā sezonā "uz papīra" komandai būs stiprākais sastāvs pēdējo 16 gadu laikā.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā Lakers komanda nespēja pārvarēt Rietumu konferences pusfināla sēriju, kurā piekāpās vēlākajai finālistei Oklahomasitijas Thunder.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi