Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Liepāja/Triobet basketbolistiem graujoša uzvara LBL spēlē

Graujošu uzvaru Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta mačā svētdien izcīnīja Kurzemes klubs Liepāja/Triobet.

Aizvadītajā cīņā liepājnieki ar rezultātu 96:44 sagrāva galvaspilsētas vienību LMT Basketbola akadēmija jeb Latvijas U-18 izlases bāzes komandu.

Čempionāta kopvērtējuma līdere ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs ir Ventspils komanda, kurai ar desmit panākumiem 12 mačos seko Jēkabpils. Trešā ar deviņām uzvarām 12 spēlēs ir Valmiera, kurai ar astoņiem panākumiem 11 cīņās seko Liepāja/Triobet.

Uz piekto vietu pacēlusies Jūrmala/Fēnikss vienība, kam 12 mačos ir sešas uzvaras, bet pieci panākumi 12 cīņās ir Barons kvartālam. Vēl Saldus ar pieciem panākumiem 13 spēlēs ieņem septīto vietu, bet Latvijas Universitātes komanda un Jelgava iekrājušas pa četrām uzvarām 12 spēlēs.

Desmitajā vietā ar divām uzvarām 12 mačos ir biznesa augstskolas Turība komanda, bet LMT Basketbola akadēmija jeb Latvijas U-18 izlases bāzes komanda cietusi neveiksmes visās sešās līdz šim aizvadītajās spēlēs.

No 12 komandām turnīrā joprojām nav iesaistījusies valsts čempione VEF Rīga, kas pirmos LBL mačus aizvadīs vien decembrī.

VEF Rīga LBL turnīrā ar desmit komandām šosezon spēlēs vien vienu apli izbraukumā, bet ar vicečempioniem "Ventspils" aizvadīs divas cīņas (kopā - 12 spēles). "Ventspils" ar visām komandām izspēlēs divus apļus (kopā - 22 spēles), Latvijas U-18 izlase ar visām komandām, izņemot VEF Rīgu, izspēlēs divus apļus (kopā - 21 spēli). Savukārt pārējās deviņas komandas savā starpā spēlēs pa četrām reizēm (kopā - 37 spēles). Komandu vietas turnīra tabulā tiek noteiktas pēc izcīnīto uzvaru procenta.

Tikmēr izslēgšanas turnīrā saglabāsies pēdējo gadu ierastā sistēma, un tajā piedalīsies sešas komandas. Pirmās divas kārtas sērijas notiks līdz trim uzvarām, bet finālā komandas sacentīsies līdz četriem panākumiem.

Kā zināms, aizvadītās sezonas finālsērijā VEF Rīga uzvarēja Ventspils komandu ar rezultātu 4-1, valsts čempiona titulu izcīnot trešo reizi pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi