Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Liepāja/Triobet komanda LBL spēlē pārtrauc desmit zaudējumu sēriju

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta spēlē trešdien desmit zaudējumu sēriju vietējā čempionātā un Baltijas Basketbola līgā (BBL) pārtrauca Liepāja/Triobet komanda.

Aizvadītajā mačā Liepājas klubs savā laukumā ar 88:73 (25:15, 20:16, 27:18, 16:24) pārspēja biznesa augstskolas Turība komandu, sagādājot pirmo uzvaru vienības jaunajam galvenajam trenerim Kasparam Mājeniekam.

Uzvarētāju komandas labā 19 punktus guva Ingus Jakovičs, 16 punktus iekrāja Kristaps Miglinieks, bet pie 12 punktiem tika amerikāņu leģionārs Gregorijs Pleiters.

Savukārt Turības vienības rindās ar 15 gūtiem punktiem izcēlās Kārlis Apsītis, bet ar desmit punktiem un tikpat atlēkušajām bumbām izcēlās Juris Kalniņš.

Šo komandu pirmajā savstarpējā spēlē oktobra beigās liepājnieki bija pārāki izbraukumā ar 91:53.

Citā trešdienas spēlē Valmiera izbraukumā ar rezultātu 75:66 (21:15, 12:18, 19:12, 23:20) prata uzvarēt Latvijas Universitātes (LU) basketbolistus.

Teicamu sniegumu šajā mačā nodemonstrēja Valmieras uzbrucējs Artjoms Butjankovs, kurš iekrāja 20 punktus un 17 atlēkušās bumbas, bet pie 16 punktiem tika Jānis Porziņģis. Tikmēr LU vienības labā 19 punktus guva tās līderis Žanis Peiners.

Šo komandu pirmajā savstarpējā spēlē 21.novembrī Valmiera uzvarēja savā laukumā ar 74:57.

LBL kopvērtējuma augšgalā ar piecām uzvarām sešās spēlēs atrodas Ventspils un čempionvienība VEF Rīga, bet Valmiera ar deviņiem panākumiem 12 cīņās ieņem trešo pozīciju.

Ceturto un piekto vietu ar septiņām uzvarām 12 cīņās dala LU un Jūrmala/Fēnikss komandas, bet sesto vietu ar sešām uzvarām 12 spēlēs ieņem Jēkabpils. Barons kvartāls, Jelgavas un Liepāja/Triobet basketbolisti ar četrām uzvarām desmit mačos dala septīto līdz devīto pozīciju.

Turība ar trim panākumiem 12 mačos ieņem desmito vietu, bet Latvijas U-18 izlases kontā viena uzvara astoņās spēlēs un pēdējā pozīcija turnīra tabulā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi