Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Liepāja/Triobet savā laukumā uzveic Valmieras basketbolistus

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē sestdien Liepāja/Triobet savā laukumā ar rezultātu 84:73 (22:18, 19:14, 21:15, 22:26) uzvarēja Valmieras komandu.

38 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām viesi prata pietuvoties līdz 73:78, tomēr turpinājumā Liepāja/Triobet guva sešus punktus pēc kārtas un izcīnīja uzvaru.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 17 gūtiem punktiem bija Artis Ate, ar 14 punktiem izcēlās Artūrs Bricis, bet pa 11 punktiem iekrāja Renārs Magone un lietuvietis Ernests Ežerskis. Savukārt Valmieras komandas labā 16 punktus guva Jānis Kaufmanis.

Šī Liepāja/Triobet vienībai bija pirmā uzvara divās šīs sezonas LBL spēlēs, bet Valmiera piedzīvoja pirmo zaudējumu divos mačos.

Citā mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja pagājušās sezonas vicečempioni Ventspils, kas izbraukumā ar 92:63 (27:19, 22:9, 13:22, 30:13) pieveica turnīra jaunpienācēju - Jēkabpils komandu.

Uzvarētāju labā 16 punktus guva Akselis Vairogs, bet pa 14 punktiem iekrāja Mārtiņš Laksa un Mārtiņš Meiers. Savukārt Jēkabpils vienībā ar 22 punktiem izcēlās amerikānis Pīdžejs Hils.

Ventspils basketbolisti tika pie otrā panākuma šīs sezonas divās aizvadītajās spēlēs LBL turnīrā, bet Jēkabpils cieta otro zaudējumu trīs mačos

Vēl vienā mačā sestdien Jelgava savā laukumā ar 88:85 (11:31, 27:19, 20:21, 30:14) bija pārāka pār Jūrmala/Fēnikss vienību.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 21 punktu bija Edgars Krūmiņš, kamēr 19 punktus guva Sandis Silavs. Jūrmala/Fēnikss rindās tikmēr ar 20 punktiem izcēlās amerikāņu aizsargs Kendriks Brauns.

Šis Jelgavai bija pirmais panākums divās cīņās, bet Jūrmala/Fēnikss komanda piedzīvoja pirmo zaudējumu divās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi