Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rockets ar izcilu metienu precizitāti pieveic Thunder un kārtējo triple-double guvušo Vestbruku

Divu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju pretendentu duelī Džeimsa Hārdena pārstāvētā Hjūstonas Rockets komanda savā laukumā ar 137:125 (37:31, 42:28, 34:29, 24:37) pieveica Oklahomasitijas Thunder, ko pārstāv Rasels Vestbruks.

Neveiksme gan neliedza Vestbrukam tikt jau pie sava 36.triple-double šajā sezonā un tagad viņš tikai par pieciem atpaliek no savulaik Oskara Robertsona uzstādītā NBA rekorda. Svētdienas mačā Vestbruks izcēlās ar 39 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Tiesa, šajā mačā Rockets nodemonstrēja lielāku sastāvu dziļumu, kamēr Hārdens izcēlās ar 22 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, kamēr 31 punktu pievienoja Lū Viljamss, bet 24 - Trevors Ariza un Ēriks Gordons.

Šajā mačā Rockets metienus no spēles realizēja ar 63,3% precizitāti.

"Ir svarīgi, ka mūsu sastāvs ir tik dziļš, turklāt mums ir vairāki daudzpusīgi spēlētāji, kuri var bumbu raidīt grozā," izteicās Ariza.

Tikmēr pie septītās uzvaras pēc kārtas tikusi līgas līdere Goldensteitas Warriors, kas savā laukumā ar 106:94 (25:28, 31:26, 27:27, 23:13) pārspēja Memfisas Grizzlies.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 31 punktu bija Klejs Tompsons, kamēr iepriekšējo divu sezonu vērtīgākais basketbolists Stefans Karijs pievienoja 21 punktu.

Ceturto uzvaru pēc kārtas svētdien guvusi arī Bostonas Celtics komanda, tādējādi vēl vairāk saasinot cīņu par pirmo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā. Šī vienība savā laukumā ar 112:108 (22:27, 31:31, 32:17, 27:33) pieveica Maiami Heat.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Aizija Tomass.

Austrumu konferences līdere ar 47 uzvarām 72 mačos ir pašreizējā NBA čempione Klīvlendas Cavaliers, kamēr Celtics seko ar 48 panākumiem 74 spēlēs.

Cavaliers komandu pirmdien gaida nopietns pārbaudījums, jo tai savā laukumā jātiekas ar vienu no līgas vadošajām vienībām Sanantonio Spurs, ko pārstāv Dāvis Bērtāns.

Savukārt Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ar 27 uzvarām 73 spēlēs atrodama 13.vietā un reāli vairs nepretendē uz iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr visas līgas un Rietumu konferences vadībā ar 59 uzvarām 73 mačos ir Warriors, bet Spurs seko ar 56 panākumiem 72 spēlēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi