Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Spurs bez Bertāna panāk 2-0 sērijā pret Memfisu

Dāvis Bertāns pirmdien nedevās laukumā, bet viņa pārstāvētais NBA klubs Sanantonio Spurs Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē savā laukumā ar 96:82 apspēlēja Memfisas Grizzlies. Sērijā līdz četriem panākumiem Sanantonio ir vadībā ar 2-0.

Spurs dominēja praktiski visas spēles garumā, vienīgo reizi vadībā viesiem ļaujot izvirzīties pašā tās sākumā. Jau pēc pirmās ceturtdaļas laukuma saimnieki ieguva 13 punktu pārsvaru, kuru drīz vien spēja pat dubultot, bet puslaika atpūtā devās ar komfortablu 56:37 uz tablo.

Trešajā ceturtdaļā viesi gan atspēlēja daļu pārsvaru, turklāt ceturtās sākumā samazināja to līdz tikai dažiem punktiem. Tomēr atlikušajā laikā Spurs spēja palielināt pārsvaru līdz desmit un vairāk punktiem, droši nosargājot uzvaru.

Laukuma saimniekiem kārtējo lielisko spēli aizvadīja līderis Kavai Lenards, kuram šoreiz 40 minūtēs 37 punkti un 11 atlēkušās bumbas, bet 15 punktus pievienoja francūzis Tonijs Pārkers. Bertāns, kurš sērijas pirmajā spēlē (111:82) guva četrus punktus, šoreiz palika uz rezervistu soliņa.

Memfisai 24 punktus guva Maiks Konlijs, bet 18 un desmit atlēkušās pievienoja Zaks Rendolfs.

Sērijas trešā  un ceturtā spēle notiks ceturtdien un sestdien Memfisā. Ja būs nepieciešams, tad piektā spēle paredzēta tieši pēc nedēļas Spurs laukumā. 

Tikmēr citā spēlē pašreizējie līgas titula īpašnieki Klīvlendas Cavaliers panāca 2-0 pārsvaru Austrumu konferences ceturtdaļfinālā pret Indianas Pacers. Favorīti savā laukumā bija pārāki ar rezultātu 117:111, Kairijam Īrvinam iemetot 37 punktus, 27 un 11 atlēkušās pievienojot Kevinam Lavam, bet 25 punkti, desmit atlēkušās un septiņas piespēles Lebronam Džeimsam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi