Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Spurs bez Bertāna uzvar astotajā spēlē pēc kārtas

Lai gan atgriezies NBA kluba Sanantonio Spurs sastāvā, latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien vēl nedevās laukumā regulārā turnīra spēlē, kurā komanda savā laukumā ar 112:110 galotnē pārspēja Hjūstonas Rockets.

Spēles pirmo ceturtdaļu ar 16 punktu pārsvaru uzvarēja viesi (39:23), tomēr turpinājumā Spurs atpalicību spēja samazināt. Pēc puslaika mājinieki atradās iedzinējos ar 47:54, bet trešajā ceturtdaļā uz brīdi vadību pat pārņēma, pirms izšķirošajām 12 minūtēm tomēr zaudējot ar viena punkta starpību. Arī noslēdzošajā ceturtdaļā Rockets saglabāja nelielu pārsvaru, bet spēles galotni jau labāk aizvadīja mājinieki, kuriem uzvaru nodrošināja līdera Kavai Lenarda pēdējās 25 sekundēs ar tālmetienu un diviem soda metieniem gūtie pieci punkti.

Šis bija Spurs astotais panākums pēc kārtas, kas šobrīd ir garākā aktīvā uzvaru sērija līgā.

Lenards pavisam guva 39 punktus, kamēr 19 pievienoja Tonijs Pārkers, bet 15 Lamarkusa Oldridža kontā. Arī viesiem līderis Džeimss Hārdens guva 39 punktus, pievienojot 12 rezultatīvas piespēles, bet vēl četri basketbolisti guva 11-13 punktus.

Bertāns, kurš vēl svētdien aizvadīja savu trešo spēli NBA Attīstības līgā, gūstot 19 punktus Ostinas Spurs zaudējumā, šoreiz laukumā nedevās, lai gan bija spēles pieteikumā.

Kopvērtējumā ar 49 panākumiem 62 cīņās vietu play-off jau nodrošinājušie Spurs ir otrie kā Rietumu konferencē, tā visā līgā. Līderiem Goldensteitas Warriors ir 52 uzvaras, bet par vienu aizvadītu spēli vairāk.

Jau vēstījām, ka 14 punktus pirmdien guva Kristaps Porziņģis, pirmo reizi karjerā ar Ņujorkas Knicks uzvarot spēli, kurā nepiedalās līderis Karmelo Entonijs - 113:105 viesos pret Orlando Magic.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi