Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Spurs bez Bertāna viesos zaudē tuvākajiem sekotājiem Clippers

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien palika rezervē, bet viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 101:106 (22:27, 23:30, 28:24, 28:25) zaudēja saviem tuvākajiem sekotājiem Losandželosas Clippers.

Spurs tikai otro reizi šajā sezonā piedzīvoja neveiksmi spēlējot pretinieku laukumā, kur aizvadītas 17 cīņas, bez tam Sanantonio komandai pārtrūka piecu uzvaru sērija.

Sanantonio komandā Kavai Lenards guva 27, bet Po Gasols 21 punktu, abiem izcīnot arī pa deviņām atlēkušajām bumbām.

Savukārt Clippers rindās ar 19 punktiem izcēlās Kriss Pols, bet Marīss Speigts iemeta 14 punktus. Pols traumas dēļ nespēja pabeigt spēli, taču Losandželosas komandā šajā mačā labi darbojās rezervisti.

Spēles sākums bija līdzīgs un tikai pirmās ceturtdaļas izskaņā Clippers ieguva piecu punktu pārsvaru. Otrajā ceturtdaļā laukuma saimnieki jau bija labāki un pēc puslaika Spurs jau zaudēja ar 45:57.

Pēc atpūtas Spurs spēja pietuvoties līdz sešu punktu atstarpei (60:66), tomēr noķert pretiniekus nespēja. Vēl divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām viesi zaudēja ar 87:100, taču pēdējā minūtē guva astoņus punktus pēc kārtas un kaut nedaudz atjaunoja intrigu, tomēr spēlēt bija atlicis gaužām maz, tāpēc Clippers svinēja septīto uzvaru pēdējos astoņos mačos.

Losandželosas komandai nevarēja palīdzēt traumu guvušais komandas līderis Bleiks Grifins, kurš pēc ceļgala operācijas nevarēs spēlēt vismaz līdz janvāra beigām.

Spurs nākamo spēli aizvadīs piektdien, viesos pret Portlendas Trail Blazers. Sanantonio komandas galvenais treneris pēc ceturtdienas mača paziņoja, ka nākamajā spēlē atpūta tiks dota Tonijam Pārkeram un Gasolam.

Spurs ar 23 uzvarām 29 spēlēs saglabā otro vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, kur līdere ar 26 panākumiem 30 mačos ir Goldensteitas Warriors. Tikmēr Clippers ar 22 uzvarām 30 cīņās ir šajā konferencē ir trešajā vietā.

Jau ziņojām, ka citā ceturtdien aizvadītā mačā  Kristaps Porziņģis guva 12 punktus un sasita ceļgalu, bet Ņujorkas Knicks mājās ar 106:95 (27:19, 30:28, 24:25, 25:23) pārspēja Orlando Magic.

Porziņģis ceļgalu sasita pēc piezemēšanās uz laukuma grīdas un pēc tam klibodams pameta laukumu. Tiesa, viņš jau pēc dažām minūtēm bija atpaļ zālē un, pļāpājot ar līdzjutējiem, mina velotrenažieri. Pēc tam viņš atgriezās uz rezervistu soliņa, bet laukumā vairāk neizgāja.

Knicks ar 16 uzvarām 29 mačos ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi