Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Spurs gūst trešo pārliecinošo uzvaru NBA Rietumu finālā

Pagājušās sezonas NBA vicečempioni Sanantonio Spurs nonākuši panākuma attālumā no līgas fināla. Ceturtdien Rietumu konferences finālsērijas piektajā mačā Spurs savā laukumā ar 117:89 (32:32, 33:23, 29:19, 23:15) pārliecinoši uzveica Oklahomasitijas Thunder, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-2.

Zīmīgi, ka visās piecās finālsērijas spēlēs uzvaru guvuši mājinieki, bet Spurs savus trīs panākumus svinējuši ar vidēji 27 punktu pārsvaru. Sestā spēle notiks sestdien Oklahomasitijā.

Aizvadītajā mačā izšķirošie notikumi risinājās otrajā un trešajā ceturtdaļā - tās abas mājinieki uzvarēja ar 10 punktu pārsvaru. Vienubrīd mača otrajā pusē Spurs pārsvars sasniedza pat 33 punktus, bet beigās pārliecinoša uzvara ar +28.

Uzvarētājiem 22 punkti un 12 atlēkušās kluba leģendai Timam Dankanam, kamēr 19 punktus pievienoja viens no līgas labākajiem rezervistiem Manu Džinobili. Vēl četri basketbolisti atzīmējās ar 12-14 punktiem. Tikmēr Thunder labā 25 punkti Kevinam Durantam, 21 Rašīdam Vestbrūkam - palīgi komandas līderiem, kuri divatā guva vairāk kā pusi Thunder punktu, šoreiz neatradās.

Austrumu konferencē pēdējo divu sezonu čempioni Maiami Heat ir uzvaras attālumā no ceturtā NBA fināla pēc kārtas, jo finālsērijā ar 3-2 ir vadībā pret Indianas Pacers. Tur sestā spēle jau piektdien.

Pērn NBA finālā tikās tieši Heat un Spurs.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi