Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Spurs un Bertāns savā laukumā pārtrauc deviņu uzvaru sēriju

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns otrdien tikai vienu reizi devās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs vienība savā laukumā ar 83:95 (20:16, 23:29, 21:30, 19:20) piekāpās Orlando Magic komandai.

Līdz ar to pārtrūkusi Spurs komandas deviņu uzvaru sērija. Sanantonio vienības basketbolisti zaudējumu nebija piedzīvojuši kopš 10.novembra.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja sešas minūtes un vienu sekundi, kuru laikā punktus neguva. Latvieša vienīgais izpildītais metiens, kas bija aiz tālmetienu līnijas, bija neprecīzs, bet viņš izcēlās ar vienu bloķētu metienu un vienu piezīmi.

Spurs rindās rezultatīvākais ar 21 punktu bija Kavai Lenards, kamēr 16 punktus pievienoja Lemarkuss Oldridžs.

Savukārt Magic komandā 18 punktus iemeta Seržs Ibaka.

Spurs šo maču sāka gana veiksmīgi, pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar četru punktu vadību (20:16), bet otrā ceturkšņa ievadā savu pārsvaru palielinot vēl nedaudz. Tomēr pirmā puslaika noslēdzošās minūtes labāk aizvadīja Magic basketbolisti, kuri, veicot nelielu izrāvienu, spēja panākt arī septiņu punktu pārsvaru (35:28). Pirmo puslaiku Spurs gan noslēdza tikai ar divu punktu deficītu - 43:45.

Pirmajā puslaikā Bertāns pie spēlēšanas tā arī netika, bet laukumā viņš izgāja trešās ceturtdaļās beigās, nomainot Deividu Lī. Tobrīd Spurs atradās iedzinējos ar 61:72.

Pašā trešā ceturkšņa pēdējā sekundē latvietis netrāpīja tālmetienu, bet ceturtās ceturtdaļas ievadā viņam izdevās bloķēt Nikolas Vučevica metienu. Savukārt Bertāns tika nomainīs astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām un laukumā vairs neatgriezās.

Spurs vienība nespēja lauzt šī mača likteni, turklāt priekšpēdējā minūtē Magic pārsvars pieauga arī līdz 17 punktiem, kas mājiniekiem lika piedzīvot samērā pārliecinošu neveiksmi.

Ar 18 spēlēs izcīnītiem 14 panākumiem Spurs komanda Rietumu konferences kopvērtējumā atpaliek tikai no spēcīgās Goldensteitas Warriors, kam ir 16 uzvaras.

Zīmīgi, ka Spurs ir vienīgā komanda līgā, kas šosezon vēl nav piedzīvojusi zaudējumu izbraukumā - desmit spēlēs desmit uzvaras. Visas četras neveiksmes tā piedzīvojusi savu skatītāju priekšā.

Savukārt Magic ar septiņām uzvarām 18 spēlēs ir 11.vietā Austrumu konferencē. Mačā pret Spurs šai komandai izdevās pārtraukt četru zaudējumu sēriju.

Nākamo maču Spurs aizvadīs trešdien, kad izbraukumā spēkosies ar Dalasas Mavericks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi