Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Spurs un Bertāns sērijas ceturtajā spēlē bez variantiem zaudē Hjūstonā

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien laukumā pavadīja piecas minūtes, gūstot divus punktus, bet viņa pārstāvētie Sanantonio Spurs basketbolisti NBA Rietumu konferences pusfināla sērijas ceturtajā spēlē viesos ar 104:125 pārliecinoši atzina mājinieku Hjūstonas Rockets pārākumu. Sērijā nu neizšķirts 2-2, tā otrdien turpināsies Sanantonio laukumā.

Iepriekš Sanantonio šajā sērijā bija uzvarējuši divas spēles pēc kārtas, un uzvara šajā būtu komandu izvirzījuši vadībā ar 3-1.

Tomēr Hjūstonas komanda bija labāka no spēles pirmās minūtes, tā arī ne reizes neļaujot viesiem izvirzīties vadībā. Jau pirmajā ceturtdaļā tika iegūts 12 punktu pārsvars (34:22), tomēr Spurs atguvās, un puslaika atpūtā ejot vairs tikai 53:57.

Tiesa, trešajā ceturtdaļā mājinieki pārsvaram pievienoja vēl 11 punktus, atlikušās minūtes padarot par formalitāti. Rezervistu cīņā Spurs sadeldēt pārsvaru īpaši neizdevās un tika piedzīvots pārliecinošs zaudējums.

Bertāns laukumā devās pašā spēles izskaņā, kad tās liktenis jau bija izšķirts. Piecu minūšu laikā latvietis realizēja vienu no diviem pustālajiem metieniem, gūstot divus punktus. Laikā, kad Bertāns atradās laukumā, Spurs guva par diviem punktiem vairāk kā mājinieki.

Sanantonio komandā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Džonatans Simonss, bet ierastie līderi Kavai Lendards un Lamarkuss Oldridžs pievienoja pa 16.

Tikmēr Hjūstonai 28 punkti un 12 rezultatīvas piespēles Džeimsa Hārdena kontā, bet 22 punktus (tālmetieni 6/9) guva Ēriks Gordons.

Sērijas piektā spēle otrdien notiks Sanantonio, bet jau zināms, ka būs nepieciešama arī sestā, kas ceturtdien norisināsies Hjūstonā. Ja sērijas likteni būs jāizšķir septītajā spēlē, tā nākamajā svētdienā norisināsies Sanantonio laukumā.

Kā zināms, Bertāns kļuvis tikai par otro Latvijas basketbolistu pēc Andra Biedriņa, kurš piedalījies NBA izslēgšanas turnīrā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi