Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna
Pēc šīs uzvaras Grega Popoviča vadītā Spurs vienība ar 44 panākumiem 57 mačos joprojām atrodas stabilā Rietumu konferences otrajā pozīcijā

Spurs vienība viesos pārspēj Clippers; Bertāns laukumā neiziet

Sanantonio Spurs komanda, rezervē atstājot latviešu uzbrucēju Dāvi Bertānu, piektdien pirmajā spēlē pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma ar rezultātu 105:97 (18:13, 29:29, 30:31, 28:24) viesos līdzīgā cīņā uzveica Losandželosas Clippers.

Bertāns iepriekšējās 12 no 13 NBA spēlēm bija nospēlējis vismaz desmit minūtes, tomēr šoreiz saspringtā cīņā starp līdzīgiem pretiniekiem viņš bija viens no trim savas komandas spēlētājiem, kas neizgāja laukumā. Iepriekšējo reizi latvietis rezervē palika 21.janvārī, kad Spurs pagarinājumā pārspēja līgas čempioni Klīvlendas Cavaliers.

Spurs rindās 21 punktu iemeta un sešas rezultatīvas piespēles savāca Kavai Lenards, bet ar 17 punktiem, realizējot visus trīs tālmetienus, un 11 bumbām zem groziem atzīmējās spānis Po Gasols. 

Tikmēr Clippers vienībā ar 29 punktiem un deviņām bumbām zem groziem atzīmējās Bleiks Grifins, 23 punktus sameta Ostins Riverss, kamēr 17 punkti bija Krisam Polam.

Pols un Gasols šajā mačā laukumā atgriezās pēc vairāk nekā mēneša izlaišanas traumu dēļ.

Pirmos divus punktus mačā iemeta Pols, tomēr drīz vien Spurs jau bija priekšā ar 11:2. Kaut daudzu izrāvienu spēlē deficīts vēl tika samazināts līdz 11:9, pēc ceturtdaļas viesi atradās vadībā ar 18:13. Otrās ceturtdaļas vidū jau Spurs zaudēja ar 27:32, kad bija ielaiduši astoņus punktus pēc kārtas, tomēr pēc puslaika atkal atradās priekšā ar 47:42.

Trešās ceturtdaļas vidū pēc piektās piezīmes nopelnīšanas laukumu uz ilgāku laiku atstāja Spurs līderis Lenards un vēl pēc brīža viesi jau bija iedzinējos ar 59:68. Tomēr tagad Spurs guva desmit punktus pēc kārtas un pirms pēdējām 12 minūtēm atradās priekšā ar 77:73, turklāt ceturtās ceturtdaļas ievadā panāca arī 81:73.

Trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām Spurs otro reizi ceturtdaļā atjaunoja savu līdz tam lielāko pārsvaru mačā (96:86), turpinājumā droši noturot uzvaru.

Zīmīgi, ka komandas tikās trešo reizi šosezon un iepriekšējos divos mačos līgas vicelīdere Spurs bija zaudējusi.

Šī Spurs bija jau septītā izbraukuma spēle pēc kārtas un šajā sērijā gūti pieci panākumi. Svētdien Spurs vēlreiz spēlēs Losandželosā, plkst.22.30 pēc Latvijas laika samērojot spēkus ar Lakers komandu, bet pēc tam nākamajā trešdienā uzņems Indiānas Pacers.

Grega Popoviča vadītā Spurs komanda ar 44 panākumiem 57 mačos joprojām atrodas stabilā Rietumu konferences otrajā pozīcijā, par četru zaudējumu tiesu atpaliekot no pērnās sezonas līgas finālistes Goldensteitas Warriors.

Savukārt Clippers ar 35 uzvarām 58 spēlēs ir konferences piektajā pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi