Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

VEF Rīga atspēlējas un uzvar Ventspilī, nokļūstot uzvaras attālumā no čempionu titula

Trešo uzvaru_ Aldaris Latvijas Basketbola līgas finālsērijā izcīnīja pēdējo divu gadu čempionvienība VEF Rīga_, kas atguvās pēc neveiksmīga spēles sākuma un ar 69:78 izbraukumā pārspēja BK Ventspils. Sērijā līdz četrām uzvarām VEF Rīga panāca 3-1, nākamā spēle pirmdien pulksten 19.30 notiks Arēnā Rīga.

Ventspils basketbolisti šķita atguvušies pēc sāpīgā zaudējuma sērijas trešās spēles galotnē ceturtdien Saldū un pirmo ceturtdaļu aizvadīja lieliski, iegūstot pat 11 punktu pārsvaru. Otrās ceturtdaļas sākumā Roberta Štelmahera vadītā komanda ieguva pat +15 (25:10), tomēr tieši tad VEF Rīga sāka lauzt cīņas gaitu, gūstot septiņus punktus pēc kārtas.

Ventspilnieki gan vadību saglabāja līdz pat trešās ceturtdaļas vidum. Līdzīga spēkošanās turpinājās līdz pēdējā perioda vidusdaļai, taču tad rīdzinieki ar sešiem pēc kārtas gūtiem punktiem ielika pamatu trešajam panākuma sērijā (69:78).

Uzvarētājiem pa 18 punktiem un 6 atlēkušajām bumbām guva amerikāņi Ērls Roulends un Vils Danielss, bet pa 13 punktiem – Kristaps Janičenoks un Dairis Bertāns. BK Ventspils labā 15 punkti Folerinam Kempbelam, 11 Jānim Timmam, bet 10 – Mārtiņam Laksam.

VEF Rīga un BK Ventspils finālsērijā tikās arī iepriekšējās divās sezonās. Pirmajā no tām vefieši uzvarēja ar 4-3, bet pērn otrajā bija pārāki ar 4-1. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi