Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

VEF Rīga pastiprinās ar Ogre/Kumho Tyre līderi Gintu Antropu

Latvijas vicečempione VEF Rīga noslēdzošajā OlyBet Latvijas Basketbola līgas (LBL) pāreju dienā pastiprinājusi sastāvu ar vienu no Ogre/Kumho Tyre līderiem Gintu Antropu, pavēstījis klubs.

LBL klubi sastāvus drīkstēja papildināt līdz 28.februāra plkst.17. Tiesa, pēc tam katrs klubs vēl pa vienam spēlētājam drīkstēs pieteikt līdz 15.martam.

Vienošanās paredz, ka 34 gadus vecais Antrops, kurš spēlē uzbrucēja pozīcijā, rīdzinieku sastāvā būs līdz šīs sezonas beigām.

Līdz šim Antrops spēlēja citā LBL komandā Ogre/Kumho Tyre, kur vietējā čempionātā 22 spēlēs viņam vidēji 10,8 punkti, 4,0 atlēkušās bumbas un 1,7 rezultatīvas piespēles. Savukārt 13 spēlēs Triobet Baltijas Basketbola līgā spēlētājam caurmērā 13,0 punkti, 4,3 atlēkušās bumbas un 2,4 rezultatīvas piespēles. Metiens no tālās distances tiek dēvēts kā viens no Antropa spēcīgākajiem ieročiem.

Antrops bija Ogres komandas šīs sezonas rezultatīvākais basketbolists.

"Antrops ir pieredzējis spēlētājs ar labu metienu. Piesaistījām viņu mūsu komandai, jo lūkojāmies pēc spēlētāja, kurš palīdzētu mūsu garajiem spēlētājiem un kurš būtu bīstams tieši no perimetra. Tā ir īpašība, ar ko ceram uzlabot mūsu spēli. Gaidām Gintu iesaistāmies mūsu treniņprocesā, lai panāktu sekmīgu un pēc iespējas ātrāku viņa integrāciju komandā, palīdzot sasniegt mūsu kopīgos mērķus," izteicās VEF Rīga galvenais treneris Jānis Gailītis.

Savas karjeras laikā Antrops vairākas sezonas pavadījis arī Itālijā, bet pērn viņš spēlēja Liepāja/Triobet vienībā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirms tam Jēkabpils komanda noslēdzošajā pāreju dienā papildināja sastāvu ar lietuvieti Modestu Kumpi, kurš šajā vienībā pavadīja arī iepriekšējo sezonu.

LBL kopvērtējuma līderpozīcijā ar 20 uzvarām 22 mačos ir Ventspils komanda, kurai ar 11 uzvarām 13 spēlēs seko VEF Rīga. Trešā ar 15 uzvarām 23 mačos ir pagājušās sezonas čempione Valmiera/ORDO, bet Barons kvartāls un Jēkabpils vienībām ir attiecīgi 11 uzvaras 21 mačā un 12 panākumi 23 cīņās.

Sešinieku ar desmit panākumiem 23 dueļos noslēdz Liepāja/Triobet, bet septītā ar deviņām uzvarām 22 cīņās ir Ogre/Kumho Tyre komanda, aiz kuras atrodas Jūrmala/Fēnikss, kas guvusi desmit uzvaras 25 mačos.

Vēl Latvijas Universitāte izcīnījusi piecas uzvaras 24 mačos, bet turnīra tabulu noslēdz Valka/Valga, kas guvusi trīs uzvaras 16 spēlēs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi