Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

VEF Rīga piesaista vēl sesto leģionāru - krievu uzbrucēju Starateļevu

Latvijas čempionvienība basketbolā VEF Rīga papildinājusi sastāvu ar krievu uzbrucēju Vladislavu Starateļevu, aģentūru LETA informēja kluba direktore Laila Spaliņa. Vienošanās ar Starateļevu panākta uz divām sezonām.

Patlaban 19 gadus vecais un 1,96 metrus garais Starateļevs iepriekš atradās Krievijas kluba Maskavas CSKA sistēmā. Tā rindās viņš spēlējis jauniešu komandās, kā arī CSKA otrajā komandā. Pagājušajā sezonā Starateļevs spēlēja arī VTB Vienotās līgas jauniešu turnīrā.

Pērn Starateļevs bija viens no vadošajiem Krievijas U-18 izlases spēlētājiem Eiropas čempionātā, kad vidēji spēlē iemeta 11,9 punktus un izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas.

"Esmu ļoti priecīgs par iespēju pievienoties tādam klubam kā VEF Rīga. Eiropā tas ir slavens ar savu labo sistēmu, kas sekmējusi daudzu spēlētāju attīstību un kāpumu pa karjeras kāpnēm. Pats esmu noskaņojies trenēties pēc labākās sirdsapziņas, jo ļoti vēlos progresēt. Gaidu iespēju strādāt pie komandas jaunā trenera, kura vadībā ceru apgūt jaunas lietas un pilnveidoties. Tāpat gribu pēc iespējas vairāk palīdzēt komandai, lai kopīgiem spēkiem mums izdotos sasniegt labus rezultātus," savos iespaidos par jauno klubu dalās Starateļevs.

Tikmēr VEF Rīga padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups pauž, ka Starateļeva pievienošanās klubam ir abpusēji izdevīgs lēmums.

"Krievijas basketbola aprindās Starateļevam tiek prognozēta nopietna karjera, savukārt VEF Rīga ir plaši zināms kā stabila attīstības platforma jaunajiem spēlētājiem. Esam pārliecināti par izdevušos sadarbību arī šajā gadījumā," saka Jaunups.

Kā zināms, pēdējās nedēļās VEF Rīga papildinājusi sastāvu arī ar amerikāņu aizsargiem Kvinu Makdauelu un Kenetu Smitu, Meksikas izlases uzbrūkošo aizsargu Fransisko Krusu, kā arī zviedru aizsargu Ludvigu Hākansonu un spāņu spēka uzbrucēju Gilji Ruvio. Līdz ar to tagad vienības sastāvā, gatavojoties nākamajai sezonai, ir jau seši leģionāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi