Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ventspils basketbolisti ar +53 sagrauj debitanti Ogri

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) pagājušās sezonas vicečempioni Ventspils otrdien savā laukumā ar 104:51 (22:12, 25:18, 36:11, 21:10) sagrāva turnīra debitanti Ogri.

Uzvarētājiem ar 12 punktiem un deviņām bumbām zem groziem izcēlās Andrejš Šeļakovs, kuram ar 12 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm piebalsoja amerikāņu viesspēlētājs Kvameins Mičels. Tikpat punkti un sešas atlēkušās bumbas Iļjas Gromova rēķinā.

Savukārt ogrēniešu rindās rezultatīvākais bija spēlējošais treneris polis Mihals Hlebovickis, kurš guva desmit punktus.

Spēli mājinieki iesāka ar sešiem bezatbildes punktiem, bet pirmo ceturksni noslēdza ar desmit punktu pārsvaru (22:12). Otrajā spēles nogrieznī ventspilniekiem izdevās panākt jau 20 punktu atstatumu, bet pirmais puslaiks tika noslēgts ar 17 punktu handikapu (47:30).

Pagalam graujoša bija spēles trešā ceturtdaļa, kurā "Ventspils" basketbolisti guva 36 punktus, uz ko ogrēnieši atbildēja ar 11, nonākot iedzinējos ar 42 punktu atstatumu (41:83).

Pēdējā spēles ceturkšņa ievadā vicečempioni guva astoņus punktus, kamēr simts punktu robeža tika pārkāpta 47 pirms pamatlaika beigām (101:48), bet mača finālsvilpei skanot rezultāts bija 104:51 ventspilnieku labā.

Ventspilij šī bija jau trešā spēle šosezon. Iepriekšējos divos mačos izcīnītas pārliecinošas uzvaras, vispirms ar 85:65 pārspējot Barons/LDz vienību, bet pēc tam ar 89:62 apspēlējot pērnās sezonas bronzas medaļniekus Jēkabpils basketbolistus.

Savukārt Ogre bija aizvadījusi tikai vienu maču, kurā ar 93:81 uzvarēja Latvijas Universitāti (LU).

Pašreizējās LBL kopvērtējuma līdere ir Ventspils, kas spējusi izcīnīt trīs uzvaras trīs mačos, bet divi panākumi divos dueļos ir Valmiera/ORDO rēķinā. Panākums vienīgajā mačā tikmēr ir jaunpienācēju Valka/Valga kontā, kamēr vienu uzvaru divos mačos izcīnījušas Liepāja/Triobet, Jūrmala/Fēnikss, Ogre un Barons/LDz vienības. Bez uzvarām pagaidām ir VEF Rīga, Jelgava, LU un Jēkabpils, turklāt pēdējās divas no šīm vienībām pamanījušās zaudēt jau divreiz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi