Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Warriors ar pirmo mēģinājumu NBA finālā neiekļūst

Realizējot septiņus tālmetienus un kopā gūstot 45 punktus, Džeimss Hārdens pirmdien palīdzēja Hjūstonas Rockets komandai pagarināt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsēriju.Ceturtajā mačā Rockets ar rezultātu 128:115 (45:22, 24:37, 30:25, 29:31) savā laukumā apspēlēja Goldensteitas Warriors, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-3.

Kaut Rockets jau pirmajās minūtēs ieguva drošu pārsvaru, Warriors basketbolisti nepadevās un vēl deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām pietuvojās līdz 98:104. Tomēr turpinājumā Hārdens palīdzēja Rockets gūt nākamos desmit punktus pēc kārtas un turpinājumā tā pārsvaru vairs neizlaida.Zīmīgi, ka noslēdzošajā ceturtdaļā Hārdens kopā izcēlās ar 17 punktiem. Tāpat viņa rēķinā šajā duelī bija deviņas bumbas zem groziem.Tāpat uzvarētājiem 20 punktus guva Džošs Smits, ar 17 punktiem atzīmējās Trevors Ariza, bet Dvaits Hovards guva 14 punktus un izcīnīja 12 bumbas zem groziem.Tikmēr Warriors sastāvā 24 punktus guva Klejs Tompsons, pie 23 punktiem tika līgas šīs sezonas vērtīgākais spēlētājs Stīvens Karijs, bet 21 punktu un 15 bumbas zem groziem pievienoja Dreimonds Grīns.

Nepatīkamus brīžus šajā mačā piedzīvoja Karijs, kurš pēc sadursmes ar Arizu ļoti sāpīgi piezemējās uz muguras. Kaut ilgāku laiku viņš nevarēja doties laukumā, uz noslēdzošajām minūtēm Warriors komandas līderis atkal bija ierindā.

Nākamā komandu cīņa tiks aizvadīta trešdien.

Līdz šim neviena komanda NBA vēsturē nav spējusi atspēlēties no deficīta 0-3. Ja Warriors gūs atlikušo uzvaru, tā NBA finālu sasniegs pirmoreiz kopš 1975.gada.

Austrumu konferences finālsērijā pašlaik Klīvlendas Cavaliers ar rezultātu 3-0 uzvar Atlantas Hawks vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi