Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Warriors atkārto NBA leģendu Bulls rekordu: 72 uzvaras sezonā (papildināts 8:43)

Svētdien viesos ar 92:86 vēlreiz dažu dienu laikā uzvarot spēcīgo Sanantonio Spurs vienību, un pārtraucot tās 48 uzvaru sēriju savā laukumā, pašreizējie Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) titula īpašnieki Goldensteitas Warriors atkārtojuši tieši pirms 20 gadiem Maikla Džordana un Čikāgas Bulls sasniegto - 72 uzvaras sezonā. Kareivjiem atlikusi vēl viena spēle mājās ar Memfisas Grizzlies, kurā, iespējams, tiks sasniegts jauns rekords. 

Svētdienas spēlē Warriors, kuri pirms dažām dienām savā laukumā jau pārspēja Spurs ar 112:101, zaudēja pirmajā ceturtdaļā, gūstot nieka 14 punktus, tomēr pēc puslaika uz tablo jau bija neizšķirts 35:35. Sīva cīņa risinājās arī otrajā puslaikā, kad vienubrīd Warriors ieguva pat 11 punktu pārsvaru, bet beigās izcīnīja panākumu ar +6. Zīmīgi, ka Goldensteita nebija viesos uzvarējusi Sanantonio 33 spēlēs pēc kārtas kopš 1997.gada.

Uzvarētājiem ar 37 punktiem izcēlās Stīvens Karijs, bet 14 punktus pievienoja Klejs Tompsons. Tikmēr mājiniekus no zaudējuma neglāba Lamarkusa Oldridža 24 punkti un 10 atlēkušās, kā arī Kavi Leonarda 20+13.

Kopvērtējumā šīs abas komandas ir pārliecinošas Rietumu konferences un visas līgas līderes. Goldensteitai ir 72 panākumi 81 spēlē, bet Spurs iekrājuši bilanci 65-15.

Tikmēr laukumā aizvien nedevās savainotais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks vienība sezonas pēdējā mājas spēlē ar 89:93 piekāpās Toronto Raptors. Tas bija Ņujorkas 49.zaudējums sezonas 81 spēlē. Karmelo Entonijs guva 21 punktu, vēl 19 pievienoja debitants Džerians Grants. Uzvarētājiem 27 punkti Demaram Derozanam, 15 Kailam Lovrijam, 14 lietuvietim Jonam Valnčūnam.

Knicks sezonas pēdējo spēli aizvadīs otrdien Indianā pie Pacers. Kopvērtējumā Ņujorka (32-49) Austrumu konferencē ieņem 13.vietu.

Porziņģis, visticamāk, dosies līdz komandai uz Indianu, bet laukumā neizies.

pievienota pēdējā rindkopa 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi