Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Warriors basketbolisti atkārto NBA rekordu, uzvarot 44 mājas spēlēs pēc kārtas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioni Goldensteitas Warriors ceturtdien mājās ar 121:106 (29:28, 34:33, 19:22, 39:23) pārliecinoši uzvarēja Oklahomsitijas Thunder, atkārtojot līgas rekordu, jo savā laukumā uzvarēja 44.spēlē pēc kārtas.

Warriors atkārtoja leģendārās Čikāgas Bulls sasniegumu, jo arī šī komanda no 1995.gada marta līdz 1996.gada aprīlim savā laukumā nezaudēja 44 spēlēs pēc kārtas. Labot rekordu Goldensteitas klubs, kurš jau ir nodrošinājis sev vietu izslēgšanas spēlēs, varēs pirmdien, kad uzņems Orlando Magic vienību.

Kārtējā uzvarā rezultatīvākais Warriors rindās bija komandas līderis Stīvens Karijs, kurš guva 33 punktus, šoreiz trāpot piecus no 15 tālmetieniem. Zaudētājiem 32 punktus sameta, desmit atlēkušās bumbas izcīnīja un deviņas rezultatīvas piespēles izdarīja Kevins Durants, bet Rasels Vestbrūks sameta 22 punktus.

Trešajā ceturtdaļā Warriors atradās iedzinējos ar deviņiem punktiem, tomēr ļoti labi aizvadīja spēles pēdējo nogriezni.

"Šis (rekorda atkārtojums) ir kas īpašs, jo mēs savās mājās patiešām dominējam," pēc mača atzina Karijs, kuru kā zināms ceturtdien atzina par NBA februāra mēneša labāko Rietumu konferences spēlētāju.

Warriors un Oklahomsitijas Thunder tikās trešo reizi sezonā un trešo uzvaru guva NBA čempioni. Abas komandas sestdien spēlēja arī Thunder laukumā, kad ar 121:118 pagarinājumā uzvarēja Warriors.

Vēl vienā spēlē Sanantonio Spurs viesos ar 94:86 (22:26, 23:20, 23:22, 26:18) uzvarēja Ņūorleānas Pelicans. Uzvarētājiem Kavi Leonards guva 30, bet Lamarkuss Oldridžs 26 punktus, kamēr mājiniekiem ar 23 punktiem izcēlās Ēriks Gordons. Pelicans trešo spēli pēc kārtas izlaida uzvaru esot vadībā pēdējā ceturtdaļā.

Arī Spurs ir nodrošinājuši dalību izslēgšanas spēlēs.

Goldensteitas Warriors komanda šosezon 60 spēlēs ir izcīnījusi 55 uzvaras un tuvojas vēl vienam NBA rekordam, jo 1995./96.gada sezonā jau minētie leģendārie Čikāgas Bulls basketbolisti regulāro čempionātu noslēdza ar 72 panākumiem 82 mačos.

Spurs izcīnījusi 52 uzvaras 61 spēlē, ieņemot otro vietu Rietumu konferencē un visā līgā kopumā. Savukārt Austrumos līdere ar 42 uzvarām 59 mačos ir Klīvlendas Cavaliers, kamēr Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 25 panākumiem ir 13.vietā konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi