Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Warriors izbraukumā uzvar Timberwolves, Biedriņš bez punktiem

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcīnīja latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda, kas viesos ar 106:98 (22:27, 31:23, 29:19, 24:29) pārspēja Minesotas Timberwolves vienību.

Biedriņš laukumā devās uz maiņu, nospēlējot 16 minūtes un 15 sekundes. Latvietis metienus pa grozu neveica un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, kā arī veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu un saņēma vienu piezīmi.

Šajā mačā atkal nepiedalījās Warriors pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, kurš turpina atveseļošanos no potītes traumas. Savukārt komandas pamatsastāvā centra spēlētāja pozīcijā laukumā devās nigērietis Festuss Ezeli, kurš nospēlētājās 15 minūtēs guva četrus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Warriors rindās divciparu skaitli gūtajos punktos sasniedza seši spēlētāji, bet rezultatīvākie ar 18 punktiem bija Herisons Bārnss un Deivids Lī. Savukārt traumu nomocītās "Timberwolves" komandas labā 23 punktus guva Deriks Viljamss. Warriors komandai šī bija otrā uzvara pēc kārtas.

Ar piecām uzvarām deviņās spēlēs Warriors komanda pakāpās uz piekto vietu NBA Rietumu konferences kopvērtējumā. Savukārt Timberwolves ar identisku uzvaru un zaudējumu bilanci šajā pašā konferencē atrodas pozīciju zemāk.

Pagājušās sezonas saīsinātā NBA regulārā čempionāta Rietumu konferences noslēguma kopvērtējumā Warriors ar 23 uzvarām 66 spēlēs ieņēma 13.vietu, neiekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi