Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Warriors regulāro sezonu noslēdz ar uzvaru un bez Biedriņa; play-off tiksies ar Denveras Nuggets

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta pēdējās kārtas spēlē trešdien izcīnīja latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors vienība, kas ar 99:88 (24:17, 26:19, 16:27, 33:25) izbraukumā uzvarēja Portlendas Trail Blazers komandu.

Tomēr Biedriņš muguras savainojuma dēļ izlaida otro spēli pēc kārtas. Pagaidām joprojām nav zināms, kad latvietis varēs atgriezties laukumā. 

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 24 gūtajiem punktiem bija Klejs Tomsons, bet 20 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja Deivids Lī. 

Tikmēr 15 punktus sameta Stīvens Karijs, kurš turklāt sasniedza jaunu NBA rekordu regulārajā sezonā realizēto tālmetienu skaita ziņā. Četri šajā spēlē realizētie trīspunktu metieni palīdzēja Karijam sezonu noslēgt ar 272 metieniem un par trim raidījumiem apsteigt Reja Alena rekordu, kas tika sasniegts 2005./2006.gada sezonā. 

Iespaidīgu sezonu aizvada arī Lī, kuram šis bija 56. double-double šosezon. Viņš kļuva par pirmo Warriors basketbolistu, kurš sezonu noslēdz šī statistikas rādītāja galvgalī līgā, kopš 1963./64.gada sezonas, kad Vilts Čemberleins divus divciparu skaitļus sasniedza visos 80 mačos. 

Savukārt Trail Blazers vienībā iespaidīgu sniegumu nodemonstrēja Lemarkuss Eldridžs, kurš guva 30 punktus un izcīnīja 21 atlēkušo bumbu. Savukārt 21 punktu pievienoja Demjans Lilards. 

NBA Rietumu konferences noslēguma kopvērtējumā Warriors ar 47 uzvarām 82 mačos izcīnīja sesto vietu. 

Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā Warriors spēkosies ar Denveras Nuggets, kas izcīnīja trešo vietu. Šī sērija sestdien sāksies Denverā. 

Šīs vienības pirmās trīs savstarpējās spēles aizvadīja novembrī, bet vēl reizi sacentās janvāra vidū un šajos mačos trīs panākumus izcīnīja Nuggets

Citos Rietumu konferences ceturtdaļfināla pāros Oklahomasitijas Thunder (1.vieta konferencē) sacentīsies ar Hjūstonas Rockets (8.), Sanantonio Spurs (2.) sagaidīs aizraujošs duelis ar Losandželosas Lakers (7.), bet Losandželosas Clippers (4.) samēros spēkus ar Memfisas Grizzlies (5.). 

Ambiciozā Lakers komanda, kas šo sezonu aizvadīja neveiksmīgi, vietu izslēgšanas spēlēs garantēja vien pēdējā dienā. 

Tikmēr Austrumu konferencē čempione Maiami Heat (1.) pirmajā kārtā sacentīsies ar Milvoki Bucks (8.), Ņujorkas Knicks (2.) tiksies ar Bostonas Celtics (7.) basketbolistiem, Indiānas Pacers (3.) sagaidīs duelis ar Atlantas Hawks (6.), bet Bruklinas Nets (4.) spēkosies ar Čikāgas Bulls (5.).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi