Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Warriors tiek pie pirmās uzvaras NBA Rietumu pusfinālā

Pirmo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrajā kārtā trešdien izcīnīja latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors vienība, kas ar rezultātu 100:91 (28:23, 34:20, 21:29, 17:19) izbraukumā pieveica Sanantonio Spurs vienību. 

Tāpat kā sērijas pirmajā mačā, arī šoreiz praktiski visas pamatlaika 48 minūtes vadībā atradās viesi, tomēr šoreiz viņi panākumu no rokām neizlaida. 

Trešās trešdaļas ceturtajā minūtē Warriors basketbolistiem bija 20 punktu pārsvars, vēl astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām tas bija desmit punkti, tomēr trīs minūtes vēlāk pēc Manu Džinobili tālmetiena tas jau tika samazināts līdz 89:95. Tomēr turpinājumā viesi nospēlēja pietiekami pārliecinoši un tika pie pirmā panākuma sērijā. 

Kā ziņots, dueļa pirmajā mačā Warriors zaudēja otrajā pagarinājumā, kaut vēl četras ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām bija vadībā ar 16 punktu pārsvaru. 

Rezultatīvākais Warriors rindās šoreiz ar 34 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Klejs Tomsons, kurš realizēja astoņus no deviņiem izmestajiem tālmetieniem. Savukārt 22 punktus pievienoja Stīvens Karijs. Tikmēr Spurs vienībā ar 23 punktiem un deviņām bumbām zem groziem izcēlās Tonijs Pārkers. 

Savukārt Biedriņš šoreiz atkal neizkustējās no rezervistu soliņa. 

Zīmīgi, ka šī Warriors komandai bija pirmā uzvara Sanantonio kopš 1997.gada februārī - izbraukumā pret Spurs bija piedzīvoti 30 zaudējumi pēc kārtas. 

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 1-1, bet nākamie divi mači risināsies Warriors komandas laukumā. 

Kā ziņots, Warriors komanda, kas izslēgšanas spēlēm kvalificējusies pirmoreiz kopš 2007.gada un tikai trešo reizi 19 gadu laikā, "play-off" pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Denveras Nuggets. Tikmēr Spurs savā pirmās kārtas duelī četrās spēlēs pieveica Losandželosas Lakers basketbolistus. 

Tikmēr Austrumu konferences pusfināla duelī trešdien izlīdzinājumu panāca čempione Maiami Heat, kas ar 115:78 (25:20, 30:21, 30:15, 30:22) savā laukumā sagrāva traumu un slimību nomocīto Čikāgas Bulls komandu. Sērijā rezultāts kļuva neizšķirts 1-1. 

Zīmīgi, ka visās četrās NBA sērijās pēc pirmajiem diviem mačiem rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi