Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Warriors treneris Džeksons neslēpj neapmierinātību ar Biedriņa attieksmi

Latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētās Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas Warriors galvenā trenera Marka Džeksona nostāja pret vienīgo latvieti NBA joprojām nav mainījusies, treneris atklājis intervijā portālam csnbayarea.com.

Pirms oficiālās Warriors treniņnometnes sākuma komandas spēlētāji pulcējās uz koptreniņiem Oracle arēnā. Tas nebija obligāts pasākums, taču tajos piedalījās visi, izņemot Biedriņu. Jau tad Džeksons pauda neapmierinātību ar to, ka vienkopus ir visa komanda, izņemot latvieti.

Pēc sestdien aizvadītā atklātā treniņa, kuru Biedriņš pavadīja, minot velotrenažieri, jo turpina ārstēt cirkšņa traumu, Džeksons uzsvēra, ka viņa attieksme un nostāja pret latvieti nav mainījusies.

"Nē, tā nav mainījusies. Es joprojām domāju, ka viņš ir izcils aizsardzības spēlētājs savā groza apakšā un pick-and-roll aizsardzības shēmā," teica treneris. "Viņš nekad nav slēpis savas problēmas ar soda metienu izpildi un realizāciju. Galu galā, mēs [Warriors] nodraftējām perspektīvu jauno spēlētāju un ceram uz Endrjū Bogutu kā starta piecinieka centru."

Jautāts par Biedriņa pozīcijām komandā, treneris sacīja, ka treniņnometnes sākumā rezerves centra vieta bijusi brīva. Uz to konkurēja gan Biedriņš, gan Festus Ezeli. Tagad vietu ieņēmis Ezeli, jo Biedriņš guvis traumu. "Kad viņš būs vesels, tad skatīsimies," Biedriņa pašreizējo situāciju un lomu komandā komentēja Džeksons.

Warriors treneris neslēpa neapmierinātību ar latvieša centra pašreizējo situāciju un viņa attieksmi pret darbu.

"Ja tu esi vienīgais, kurš neierodas laikā, un pēc tam gūsti savainojumu - tas nav iepriecinoši. Ceram, ka viņš drīz atlabs, taču mums nav laika nevienu gaidīt," skarbs bija Džeksons.

Jau vēstīts, ka latviešu centra spēlētājs pagājušajā nedēļā savainoja labās kājas cirksni. Savainojuma dēļ Biedriņš nepiedalījās arī ceturtdien notikušajā Warriors pārbaudes spēlē pret Izraēlas klubu Haifas Maccabi.

Pirms tam Biedriņš paguva piedalīties divās Warriors komandas pirmssezonas pārbaudes spēles, bet nevienā no tām nespēja gūt punktus vai atlēkušās bumbas.

Biedriņš savas NBA spēlētāja karjeras gaitā regulārajā čempionātā vidēji guvis 7,0 punktus un izcīnījis 7,6 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējās trīs sezonās viņa sniegums ir krasi pasliktinājies. Jaunā NBA sezona sāksies 30.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi