Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Warriors turpina nerēķināties ar Biedriņu; tiek pie 10.uzvaras pēdējos 15 mačos

Jau 14 no pēdējiem 16 mačiem un astoto spēli pēc kārtas otrdien izlaida Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienību Goldensteitas Warriors pārstāvošais latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa klubs savā laukumā ar 98:88 (19:28, 32:14, 23:28, 24:18) pārliecinoši uzvarēja Ņūorleānas_ Hornets _vienību. 

Vairāki Ziemeļamerikas basketbola speciālisti jau paudusī, ka sezonas izskaņā Kalifornijas vienības galvenais treneris Marks Džeksons mačos izmantos vēl šaurāku spēlētāju loku, samazinot Biedriņa iespējas šajā sezonā atgriezties laukumā. 

Warriors komandas rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām bija Deivids Lī, ar 20 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Stīvens Karijs, bet Džereta Džeka kontā bija 19 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles. Savukārt Hornets vienībā ar 21 punktu izcēlās Ēriks Gordons. 

Jau 15.spēli pēc kārtas sākumsastāvā sāka Warriors komandas pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, kurš nospēlētajās 27 minūtēs guva četrus punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Tikmēr komandas trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli nospēlēja 11 minūtes, tiekot pie diviem punktiem un četrām atlēkušajām bumbām. 

Warriors komanda pēdējās 15 spēlēs izcīnījusi desmit uzvaras, kas seko periodam, kad 13 mačos vienība tika vien pie trim panākumiem. 

Rietumu konferences kopvērtējumā Warriors ar 43 uzvarām 75 mačos saglabā sesto vietu un joprojām atrodas stabilā ceļā uz izslēgšanas spēlēm. Savukārt Hornets komanda ar 26 panākumiem ieņem 14.vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi