Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Andris Biedriņš: spēlei pret Vāciju spēka jāpietiek

Centra spēlētājs Andris Biedriņš mačā ar Franciju sasniedza Latvijas valstsvienības rekordu Eiropas čempionātu finālturnīros - 20 atlēkušās bumbas, taču nebija īsti apmierināts ar savu sniegumu.

"Gribētos, lai būtu labāk, bet, cik nu šobrīd varu, tik arī daru. Pagaidām nejūtu spēli. Paši redzat, kā iet uzbrukumā. Varu tikai cīnīties aizsradzībā un tā palīdzēt komandas biedriem."

Uz jautājumu, kāpēc komandas spēle otrajā puslaikā apstājās, Biedriņš pēc pārdomu pauzes varbūtības formā teica, ka, iespējams, izturības. "Viņi otrajā puslaikā atkoda mūsu uzbrukumu. Paši daudz spieda uz iekšu, tad meta ārā un trāpīja trīspunktu metienus. Nevarējām neko likt pretī. Aizsardzībā vairāk koncentrējāmies uz Pārkeru - labāk, lai viņi vinnē ar tālmetieniem, nevis metieniem no groza apakšas. Šoreiz viņiem iekrita."

Uz jautājumu, vai pēc tādas cīņas pietiks spēka arī trešdienas mačam ar Vāciju, Biedriņš atbildēja, ka izšķirošajai spēlei spēkam noteikti jāpietiek."

Līdzīgā garā izteicās arī Kristaps Janičenoks: "Nav ko nokārt galvas, esam bijuši tādā situācijā."

Komentējot spēli Janičenoks atzina, ka abpusēji agresīvā spēlē franči bijuši spēcīgāki. "Cik iespējams, limitējām franču uzbrukumu, bet uz galveno variantu (Toniju Pārkeru) atkal iekritām. Kāpēc? Nezinu, nezinu... Kāpēc nemetām tālmetienus? Bail nebija, taču pašam nav īstās noskaņa, īstās pārliecības. Tāpēc visu laiku drusku padomāju."

Vai pietiks spēka mačam ar Vāciju? "Pietiks. Nav tik laba forma, lai ļoti izpumpētos. Laba atbilde?" Kristaps atstāja iespējas dažādiem minējumiem.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi