Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ASV avīze: Goldensteitas Warriors labprāt pārdotu Biedriņu

Gatavojoties jaunajai sezonai, Goldensteitas "Warriors" aktīvi darbosies spēlētāju pāreju tirgū, un Andris Biedriņš ir viens no tiem, ko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs vislabprātāk pārdotu, piektdien rakstīja ASV avīze "The Mercury News".

"Warriors" ģenerālmenedžeris Larijs Reilijs apstiprināja, ka jaunās sezonas gaidās īpašas pārdomas raisa Biedriņa un Montas Elisa finansiāli iespaidīgie līgumi. "Warriors" cerības tikt vaļā no Biedriņa apliecinot arī tas, ka klubs NBA draftā izvēlējās uzbrucēju Epki Udohu, no kura lielāko ieguldījumu sagaida aizsardzībā.

Reilijs gan noliedza, ka komandā valdītu izpārdošanas noskaņas, taču pēc klubā gūtās neoficiālas informācijas "Warriors" ir gatavs šķirties no jebkura spēlētāja, izņemot aizsargu Stīvenu Kariju.

Reilijs atzina, ka šaubās par iespēju centra pozīcijā efektīvi izmantot visus trīs kluba rīcībā esošos attiecīgos basketbolistus - Biedriņu, Roniju Turiafu un Denu Gadžuriču, kas šonedēļ tika iegādāts no Milvoki "Bucks". "Warriors" visvairāk vēlas iegādāties labu mazo uzbrucēju, taču izvērtē iespēju nolīgt arī kādu centra spēlētāju.

"Warriors" 2008. gada jūlijā pagarināja līgumu ar Biedriņu uz sešiem gadiem. Pēc masu mediju informācijas līguma summa ir aptuveni 63 miljoni dolāru.

Aizvadītā sezona Biedriņam bija neizdevusies, jo dažādu savainojumu dēļ viņš piedalījās tikai 33 spēlēs, vidēji spēlē gūstot piecus punktus un izcīnot 7,8 atlēkušās bumbas. Biedriņš sasniedza arī NBA antirekordu, trāpot tikai četrus no 25 soda metieniem, kas nozīmē 16 procentu precizitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi