Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Barons/LMT vēlreiz uzveic ASK Rīgu un pietuvojas čempionu titulam

Barons/LMT basketbolisti ir tikai soļa attālumā no Latvijas čempiontitula. Trešdienas vakarā Barons/LMT finālsērijas ceturtajā spēlē sagrāva ASK Rīgu ar 94:78 un izvirzījās vadībā sērijā ar 3-1. Nākamā spēle, kas var kļūt par pēdējo šajā finālsērijā, notiks 25.maijā.

Finālsērijas ceturtā spēle sākās kā trešās turpinājums. ASK Rīga basketbolisti, kā jau zaudētājiem klājas, izskatījās mobilāki un sportiski niknāki. Barons/LMT, kā jau favorīti, pirmajās minūtēs mazliet atpalika ātrumā, un pārlieku cerēja tikt pie viegliem punktiem ar tālmetieniem. Tādā kārtā ASK Rīga tika pie neliela pārsvara (18:12 - 6.minūtē), taču tālāk atrauties neizdevās. Barons/LMT pat bez šķēles un Aleksandera izlīdzināja spēli un gandrīz arī rezultātu - 26:24 pēc 10 minūtēm.

Otrajā ceturtdaļā ASK Rīga turpināja soļot pussolīti pa priekšu sāncenšiem, kaut arī komandas uzbrukums bija zaudējis pirmajā ceturtdaļā redzēto kolektīvo kustīgumu un pie sava groza pārlieku bieži tika ļauts pretiniekiem gūt punktus ar atkārtotajiem metieniem. Laime nelaimē - Paviča saindēšanās īsi pirms spēles pavērusi iespēju laukumā doties Sendersam, kura precīzie metieni no pustālās distances sagādājuši negaidītas problēmas pretinieku aizsardzībai. Barons/LMT gan neizmantoja vairākas izdevības izlīdzināt rezultātu un veiksmīgi nospēlētā galotne čempioniem ļāva atpūtā doties ar pagaidām lielāko pārsvaru šajā spēlē - 43:36.

Ļoti aktīva Barons/LMT aizsardzība, Giedra Gusta precīzie trīspunktnieki un ASK Rīga uzbrukuma apstāšanās - šie trīs faktori mijiedarbībā sagādāja lūzumu spēles gaitā. Dažās minūtēs Barons/LMT atspēlēja septiņu punktu deficītu un 28.minūtē panāca, iespējams, izšķirošo pārsvaru - 52:62. ASK Rīga cerību pie dzīvības uzturēja tikai atsevišķas veiksmīgas Jahoviča un Miladža akcijas, taču ar tām nepietiks, lai pēc 59:64 ceturtajā ceturtdaļā atgūtu zaudēto spēles pavedienu. Vajadzīga kolektīva iedvesma.

Tomēr pēdējā ceturtdaļā Barons/LMT pilnībā salauza ASK Rīga spēli un izvirzījās straujā vadībā, neatstājot ASK Rīgai ne mazāko izredžu uz uzvaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi