Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Basketbola klubs Jēkabpils papildinās ar spēka uzbrucēju Pozņaku

Šonedēļ BK „Jēkabpils” parakstīja līgumu ar  29 gadus veco basketbolistu Jāni Pozņaku, kurš pagājušajā sezonā spēlēja basketbola klubā “VEF/LSPA”.

BK „Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris atzina, ka izvēle nebija nejauša, izvēloties tieši Pozņaku. „Mēs meklējām spēlētāju ar 4. numura pozīciju. Izskatījām vairākas kandidatūras, daži atteicās, daži neapmierināja mūs, un tad izvēle krita tieši uz Jāni. Jauno komandu mēs nopietni komplektējām un viņš iederas jaunās sezonas komandas sastāvā.” Teteris atklāja, ka jaunais komandas spēlētājs ir ar stiprām rakstura īpašībām, labs uzbrucējs un pats galvenais cīnītājs, to arī BK „Jēkabpils” galvenais treneris uzsvēra visvairāk, jo tieši to treneris vēlas sagaidīt jaunajā sezonā uz laukuma. Tāpat kā no citiem spēlētājiem, no Jāņa jaunajā sezonā  tiek gaidīta pilnīga atdeve un cīņa par katru laukuma centimetru.

Pats Jānis atzina, ka priekšlikumu spēlēt BK „Jēkabpils” saņēma jau pagājušajā sezonā, kad sākās izslēgšanas spēles, taču atteicās, jo vēlējās pabeigt spēlēt LBL2. 

Tomēr jau nedaudz vēlāk uz Tetera aicinājumu pievienoties komandai jaunajā sezonā, nedomājot atbildēja pozitīvi. Par iederēšanos komandā viņš neuztraucas, jo ar to līdz šim nav bijis problēmu, kā arī komandas sastāvs viņu apmierina.  Jaunajā sezonā Pozņaka mērķi vairāk vērsti uz komandas labklājību, jo personīgo mērķu viņam nav, tāpat kā vēlmes saņemt kādu titulu. „ Es vienkārši strādāšu ar maksimālo atdevi komandas labā”, noteica Pozņaks. 

Bez iepriekšminētās BK VEF/LSPA komandas, Jānis ir pārstāvējis arī „Rīgas ASK” Gulbenes "Bumerangs/ASK", SK Valmiera, CB San Isidro, CB Cordoba un BBC Nitia. 

Pagājušajā sezonā Pozņaks guvis vidēji 16 punktus, veicis 3,3 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 9,9 atlēkušās bumbas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi