Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Basketbolistēm darbīgs noskaņojums pirms pirmās spēles

Spānijas galvaspilsēta olimpiskā kvalifikācijas turnīra dalībnieces sagaidījusi ar pavēsu laiku un spāņiem raksturīgo: “Manjana”. Proti, viss, kas Telefonica Arena un dalībnieču viesnīcā nav bijis pieejams līdz šim, būšot kārtībā rīt, turnīra pirmajā dienā. Piemēram, jācer, ka mazāk slidena būs kļuvusi zāles grīda, kas pirmajos treniņos Latvijas basketbolistēm sagādājusi sīkas problēmiņas.

Pie Eiropas basketbola tusiņiem pieradušajām latvietēm nu jāiejūtas raibajā pasaules sabiedrībā, kur līdzās favorītēm spānietēm un brazīlietēm mājo arī eksotiskās Fidži pārstāves. Zem lielā basketbola saules vieta ir visiem, tomēr spožāk tā spīd pašām labākajām. Nākamajās dienās Latvijas valstsvienībai jāpierāda piederība šai izredzēto grupai.

Darbīgais noskaņojums svētdienas treniņā lika domāt, ka spēlētājām nav pielipis nekas no daža fana pārmērīgā optimisma. Savukārt pirmsturnīra spriedzi, jācer, pratīs mazināt komandas palīgpersonāls. Slīpējot sadarbības, piecnieku sastāvi mainījās, bet, visticamāk, pirmdien plkst.18.45 (pēc Rīgas laika) spēli ar Senegālas izlasi sāks Zane Eglīte, Anete Jēkabsone-Žogota, Gunta Baško, Liene Jansone un Zane Tamane. Nav šaubu, ka mača gaitā viņām palīdzēs arī citas septiņas meitenes. Turam īkšķus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi