Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Basketbolists Ārtests atzinies, ka spēļu laikā lietojis alkoholu

NBA kluba Losandželosas Lakers basketbolists Rons Ārtests intervijā Sporting News atzinies, ka savulaik, spēlējot Čikāgas Bulls sastāvā, mēdzis spēļu pārtraukumos lietot alkoholu.“Es mēdzu iedzert Hennessy. Manā skapītī ģērbtuvē stāvēja konjaka pudele. To es nopirku veikalā netālu no arēnas,” pastāstījis Ārtests.

Savu rīcību viņš daļēji pamatojis ar Bulls komandas vājo sniegumu un daudzajiem zaudējumiem. Čikāgas komandā Ārtests spēlēja no 1999.līdz 2002.gadam.Tiesa, jau būdams St.John’s augstskolas basketbola komandas zvaigzne, viņš regulāri uzdzīvojis un vēl līdz 19 gadu vecumam izmēģinājis gan alkoholu, gan marihuānu. Savukārt viņa studiju laiku treneris Frens Fraskila atzinis, ka ne reizi neesot bijis iemesla Ārtestam pārmest kūtrumu treniņos disciplīnas pārkāpumu dēļ.Ārtests arī atklājis, ka nākotnē plāno sākt profesionāla boksera karjeru: “Pirms diviem gadiem sāku trenēties un domāju, ka pēc apmēram četriem gadiem būšu gatavs aizvadīt pirmo cīņu.”Šosezon, spēlējot Lakers sastāvā, basketbolists vidēji spēlē aizvadījis 33 minūtes, guvis 12,4 punktus, izcīnījis 4,8 atlēkušās bumbas un izdarījis 3,9 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi