Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bertāna pārstāvētā Spurs kā pirmā NBA komanda atteiksies no karsējmeiteņu priekšnesumiem

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio Spurs, kuru pārstāv Dāvis Bertāns, kļuvusi par pirmo vienību līgā, kas atteikusies no karsējmeiteņu deju grupas.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Sanantonio Spurs, kuru pārstāv Dāvis Bertāns, kļuvusi par pirmo vienību līgā, kas atteikusies no karsējmeiteņu deju grupas.

Līdz šim visām NBA komandām bija sava sieviešu deju grupa, kas ar saviem priekšnesumiem priecēja skatītājus starplaikos, taču no nākamās sezonas Spurs būs vienīgais klubs līgā, kam nebūs karsējmeiteņu grupas.

Spurs paziņojumā teikts, ka Silver Dancers grupu, kura tika dibināta 1991.gadā, nomainīs unikāli un ģimenēm draudzīgi priekšnesumi. Plašākus komentārus, kādēļ klubs pieņēmis šādu lēmumu, tā pārstāvji nav snieguši.

Tikmēr Silver Dancers īpašniece Rozelīna Džonsa laikrakstam Washington Post izteicās, ka NBA ir ļoti konservatīvs tirgus un nepiekrita, ka Silver Dancers būtu ģimenēm nedraudzīga.

"NBA komandas vienmēr ir uztraukušās par meiteņu izskatu," stāstīja Džonsa. "Nekad neesmu redzējusi tādu izmisumu no komandas. Visas meitenes ir profesionāles un viņas zina noteikumus. Viņas ir darījušas ļoti daudz Spurs labā , piedaloties arī dažādās labdarības aktivitātēs. Šobrīd man nav viegli to pieņemt."

Šosezon regulārajā čempionātā Spurs ar 47 uzvarām 82 spēlēs palika septītā Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā, bet izslēgšanas spēlēs izstājās jau pirmajā kārtā, pārliecinoši ar 1-4 zaudējot Goldensteitas Warriors.

Savukārt Bertāns regulārā čempionāta 77 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 14,1 minūti, gūstot 5,9 punktus spēlē, izcīnot vidēji divas atlēkušās bumbas mačā un izdarot vienu piespēli. No spēles viņš uzbruka ar 44% precizitāti, bet no tālmetienu līnijas realizēja 37,3% metienu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi