Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Bertānam 12 punkti un vēl viens spēles laika rekords Spurs uzvarā pār 76ers

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien pavadīja 30 minūtes laukumā NBA regulārā turnīra spēlē, kurā viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs komanda savā laukumā ar 102:86 pārspēja Filadelfijas 76ers. Šī bija Sanantonio galvenā trenera Grega Popoviča 1127.uzvara pie kluba stūres, kas ir atkārtots NBA rekords, vadot vienu komandu.

Latvietis trešo reizi karjerā spēli sāka pamatsastāvā, nospēlēja 30 minūtes (NBA karjeras rekords), gūstot 12 punktus (2p 3/6, 3p 2/8), izcīnot sešas atlēkušās bumbas (atkārtots karjeras rekords), izdarot trīs rezultatīvas piespēles, kā arī tiekot pie divām pārķertām bumbām. Zīmīgi, ka otro spēli pēc kārtas Dāvim bija labākais +/- rādītājs komandā (+19). Šī bija pirmā spēle Bertāna karjerā, kurā viņš veica vairāk nekā desmit metienus un septiņus tālmetienus.

 

Uzvarētājiem divciparu skaitli gūto punktu ailītē sasniedza pavisam septiņi basketbolisti, bet rezultatīvākais ar 19 punktiem bija līderis Kavai Lenards. Tikmēr viesiem, kuri spēlēja bez līdera Žoela Embīda, 25 punkti un desmit atlēkušās turka Ersana Iljasovas rēķinā.

Spēli nedaudz labāk iesāka mājinieki, kuri uzvarēja pirmajā ceturtdaļā (24:21) un nelielu pārsvaru saglabāja arī lielāko daļu pirmā puslaika. Pašās tās beigās pēc 14-2 izrāviena vadību gan pārņēma viesi, pēc spēlētām 24 minūtēm esot priekšā ar 53:48.

Filadelfija saglabāja līderu grožus vēl trešās ceturtdaļas pirmajā pusē, bet tad varena ofensīva padevās Spurs. Otrajā puslaikā mājinieki pretinieku grozā sabēra par 21 punktu vairāk nekā ielaida, svinot pelnītu panākumu - jau divpadsmito pēc kārtas savā laukumā.

Spurs komanda šajā spēlē pārtvēra 15 bumbas un piespieda pretiniekus veikt 23 kļūdas, kas ir mājinieku labākie rādītāji šosezon.

Šī bija Spurs komandas 38. uzvara 49 aizvadītajās spēlēs, kas ļauj saglabāt pārliecinošu otro vietu kā Rietumu konferences, tā visas līgas vērtējumā.

Sestdien Spurs savā laukumā uzņems Denveras Nuggets komandu, bet tad sekos astoņas izbraukuma spēles pēc kārtas, tostarp 12.februārī viesojoties Ņujorkā pie Kristapa Porziņģa un Knicks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi