Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bertānam seši tālmetieni Wizards zaudējumā

Latvijas basketbola izlases spēlētājs Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar sešiem precīziem tālmetieniem, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Vašingtonas Wizards no 12 neveiksmes šosezon.

Wizards viesos ar 125:150 (35:39, 22:43, 41:34, 27:34) piekāpās Losandželosas Clippers, kas pēdējās desmit spēlēs izcīnījusi jau astoņus panākumus.

Bertāns laukumā pavadīja gandrīz 29 minūtes, kuru laikā grozā raidīja vienu divpunktu metienu, kā arī sešus no deviņiem tālmetieniem, sasniedzot augstvērtīgu realizāciju (66,7%). Tāpat viņa rēķinā četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, viena kļūda un četras personīgās piezīmes. Wizards ar latvieti komandā ielaida par 32 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs visā mačā.

Rezultatīvākais Wizards komandā ar 30 punktiem bija debitants Rui Hačimura, bet vēl 23 punktus un 11 rezultatīvas piespēles pievienoja Bredlijs Bīls. Clippers rindās ar 34 punktiem izcēlās Kavai Lenards, bet par trim mazāk guva Pols Džordžs.

Nākamā spēle Vašingtonas komandai paredzēta otrdien pret Orlando Magic, kas turnīra tabulā ir pavisam tuvu.

Wizards nevienu brīdi mačā neatradās vadībā un šosezon 18 spēlēs iekrāti seši panākumi, ieņemot 11.vietu Austrumu konferencē.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis svētdien NBA mačā guva 15 punktus, sekmēdams Dalasas Mavericks uzvaru. Mavericks viesos ar rezultātu 114:100 (25:30, 34:32, 35:17, 20:21) uzveica zvaigžņoto Losandželosas Lakers komandu, kurai pārtrūka desmit uzvaru sērija. 

Porziņģis laukumā pavadīja 27 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā grozā raidīja divus no trim divpunktu metieniem, trīs no astoņiem tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem.

Liepājnieks arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, divas reizes kļūdījās un iekrāja četras piezīmes. Mavericks ar viņu laukumā iemeta par 12 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija dalīts otrs labākais rezultāts komandā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi