Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertāns ar 11 punktiem kaldina Spurs uzvaru un atgriežas snaiperu saraksta virsotnē

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kaldinādams Sanantonio Spurs komandas uzvaru.

Spurs viesos ar rezultātu 116:113 (28:31, 30:27, 30:32, 28:23) pārspēja Minesotas Timberwolves.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un trīs no četriem tālmetieniem, bet aizmeta garām vienu "sodiņu". Bertāns šosezon realizējis 48,6% tālmetienu, atgriezdams līgas labāko snaiperu saraksta pirmajā vietā.

Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu un trīs reizes pārkāpa noteikumus. Spurs ar Bertānu laukumā iemeta par 13 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Sanantonio vienībā ar 25 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Lamarkuss Oldridžs, 22 punktus guva Rūdijs Gejs, bet 19 punkti bija itālim Marko Belinelli.

Timberwolves rindās pa 23 punktiem guva Karls Entonijs Taunss un Deriks Rouzs, 17 punkti bija Endrū Viginsam, bet 14 punkti un 11 atlēkušās bumbas - Tedžam Gibsonam.

Bertāns pirmās ceturtdaļas nogalē nobloķēja Viginsa tālmetienu, bet Spurs pēc pirmajām 12 minūtēm atradās iedzinējos ar 28:31. Otrā ceturkšņa vidū viņš realizēja savu pirmo metienu no spēles (41:45), kamēr Sanantonio komandai izdevās atspēlēties un pirmo puslaiku noslēgt neizšķirti 58:58.

Četras minūtes pirms trešās ceturtdaļas beigām Bertāns divreiz pēc Petija Milsa piespēlēm iemeta tālmetienus, abas reizes izlīdzinādams rezultātu (79:79 un 82:82). Vēl vienu "trejaci" viņš pievienoja ceturtās ceturtdaļas sākumā (91:90), bet turpinājumā Spurs komandai pēc septiņu punktu izrāviena izdevās nostiprināties vadībā un izcīnīt uzvaru.

Spurs ar 27 uzvarām 47 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, kamēr Timberwolves ar 21 panākumu 45 mačos ir 11.pozīcijā.

Sanantonio vienība nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas Clippers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi