Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bertāns realizē tālmetienu Spurs 20. uzvarā šosezon

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien NBA regulārā turnīra spēlē izcēlās ar trim gūtiem punktiem un četrām rezultatīvam piespēlēm, bet viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs vienība savā laukumā ar 108:101 (32:23, 24:24, 21:26, 31:28) pārspēja Bostonas Celtics

Lai gan spēli nedaudz sekmīgāk sāka viesi, Spurs drīz vien izvirzījās vadībā un to mača gaitā atdeva vairs tikai vienu reizi - uz mirkli otrās ceturtdaļas beigās. Sanantonio praktiski visu laiku turējās nelielā, bet drošā atstatumā, kas dažbrīd tuvojās 15 punktiem. Lai gan pirms izšķirošās ceturtdaļas Bostona pietuvojās līdz 73:77, pēdējās 12 minūtēs Spurs uzvaru droši nosargāja. Spurs tika pie sestās uzvaras pēdējās sešās spēlēs, kamēr Celtics šis bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

 

Dāvis laukumā pavadīja 14 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienu no trim tālmetieniem. Tāpat viņa rēķinā četras rezultatīvas piespēles, viena atlēkusī bumba un viena piezīme. Laikā, kad laukumā atradās latvietis, Spurs guva par četriem punktiem vairāk kā pretinieki.

Uzvarētāju rindās 26 punktus guva līderis Kavai Lenards, bet produktīva spēle arī spāņu veterānam Pau Gazolam - 17 punkti, 13 atlēkušās, sešas piespēles. Tāpat 16 punktus un septiņas piespēles pievienoja francūzis Tonijs Pārkers. Bostonu no zaudējuma neglāba arī Eiverija Bredlija 25 punkti, desmit atlēkušās un sešas piespēles.

Novembra beigās Bertāns tieši pret Celtics aizvadīja savu līdz šim rezultatīvāko maču NBA karjerā, gūstot 15 punktus, bet Spurs svinēja panākumu ar 109:103.

Sanantonio kļuvusi tikai par otro komandu šosezon, kas sasniegusi 20 uzvaru atzīmi (25 spēlēs). Tas ļauj ieņemt otro vietu kā Rietumu konferences, tā visas līgas kopvērtējumā. Līderi ar 22 panākumiem 26 spēlēs ir Goldensteitas Warriors.

Austrumu konferencē trešo vietu ar bilanci 14-11 ieņem Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks, kas ceturtdien viesosies tieši pie Warriors. Tikmēr Spurs un Bertāns vienlaikus aizvadīs spēli viesos pie Fīniksas Suns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi