Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Bronzas medaļnieci Jēkabpili nākamsezon trenēs pieredzējušais Miglinieks

Par pēdējo divu sezonu Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļnieces Jēkabpils galveno treneri apstiprināts pieredzējušais Igors Miglinieks, vēsta klubs.

Savulaik olimpiskā zelta ieguvējs Miglinieks bijis klāt abu Jēkabpils bronzas medaļu izcīnīšanā. 2013./2014.gada sezonas vidū viņš galvenā trenera postenī nomainīja Edgaru Teteri un pirmo reizi kluba vēsturē aizveda jēkabpiliešus līdz valsts čempionāta trešajai vietai. Savukārt iepriekšējā sezonā Miglinieks Jēkabpils komandai pievienojās izslēgšanas spēlēs un kopā ar galveno treneri Edmundu Valeiko un viņa palīgu Rūdolfu Rozīti izcīnīja otru bronzas medaļu.

"Doma bija šogad palikt Latvijā kopā ar ģimeni, nebraukt nekur prom. Līdz galam gan nebiju vēl izlēmis un domāju," izteicās Miglinieks. "Bet tad nāca piedāvājums no Jēkabpils puses, un viņi mani pasteidzināja pieņemt lēmumu. Līdz šim bijušas ļoti pozitīvas emocijas, strādājot kopā ar Jēkabpils komandu."

"Kluba vadība ir pieradusi pie medaļām. Nebūs viegli, redzēs, kā komplektēsies mūsu komanda un kādas iespējas būs pārējiem klubiem. Jēkabpilij būs iespējas sasniegt lielus mērķus, bet tas būs daudz grūtāks ceļš, jo jaunajā sezonā lielākā daļa vienību mērķēs uz medaļām. Novēlu visiem pašreizējiem klubiem un arī jaunpienācējai Ogrei izdošanos. Lai ir vairāk spēcīgu spēlētāju katrā komandā, un lai izdodas viņus noturēt Latvijā," pauda Miglinieks.

Pašlaik 51 gadu vecais Miglinieks bija viens no Latvijas labākajiem saspēles vadītājiem astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados. Viņš ir spēlējis PSRS izlasē, bet 1988.gada olimpiskajās spēlēs tika pie zelta medaļas.

Miglinieks vadīja Latvijas valstsvienību, kad tā 1997.gadā ieņēma 16.vietu Eiropas čempionātā. Viņš ir treneris ar lielu starptautisku pieredzi - strādājis gan dažādos ārzemju klubos, gan arī Ķīnas un Latvijas izlasēs par galvenā trenera palīgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi