Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Bulls atspēlējas un uzvar, Thunder otrais zaudējums

Savu ceturto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē izcīnijusi Čikāgas Bulls komanda, savā laukumā ar 76:74 apspēlējot Atlantas Hawks, bet otro zaudējumu cietusi Oklahomsitijas Thunder, kas ar 93:103 savā laukumā atzina Portlendas _Trail Blazers _pārākumu.

Čikāgas Bulls spēles lielāko daļu atradās iedzinējos, trešajā ceturtdaļā zaudējot pat ar 37:56. Pēdējā ceturtdaļā krietni uzlabojot savu sniegumu un gūstot tajā 34 punktus, Bulls izdevās izraut uzvaru ar 76:74. Deriks Rouzs kļuva par spēles rezultatīvāko spēlētāju, Bulls sastāvā gūdams 30 punktus, bet ar 21 punkta guvumu izcēlās Luols Dengs. Ar 16 gūtiem punktiem rezultatīvākais Hawks rindās bija Als Horfords, 15 punkti un 14 atlēkušās bumbas Džošam Smitam. Čikāgas Bulls šobrīd ir izcīnījusi piecas uzvaras un piedzīvojusi vienu zaudējumu.

Ar otro zaudējumu septiņās spēlēs nācies samierināties arī Oklahomsitijas Thunder, kura otrajā spēles puslaikā nespēja noturēt vadību, ar 93:103 piekāpās Portlendas Trail Blazers, kurai šī bija ceturtā uzvara. Neapturams viesu rindās bija Lamarkuss Aldridžs, kuram 30 punkti, savukārt Džeraldam Volesam double-double ar 13 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām. Savu rezultatīvāko spēli šajā sezonā Thunder rindās aizvadīja Džeimss Hārdens, gūstot 23 punktus, Raselam Vestbrūkam un Kevinam Durantam attiecīgi pa 22 un 19 punktiem.

Tikmēr līgas superzvaigzne Kobe Braients ar 37 punktiem un Endrjū Bainams ar 21 punktu un 22 atlēkušajām bumbām kaldināja Losandželosas Lakers uzvaru savu līdzjutēju priekšā pār Hjūstonas Rockets ar 108:99. Zaudētājiem 22 punkti, 10 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles Kailam Laurijam.

NBA spēļu rezultāti

Cavaliers - Bobcats 115:101
Bulls - Hawks 76:74
Thunder - Trail Blazers 93:103
Grizzlies - Kings 113:96
Jazz - Bucks 85:73
Lakers - Rockets 108:99

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi