Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss
No kreisās: Džimijs Batlers un Dveins Veids devuši lielu ieguldījumu "Bulls" komandai labākajā sezonas startā 20 sezonu laikā.

Čikāgas Bulls labākais NBA sezonas sākums kopš Džordana ēras

Pamatīgas izmaiņas starpsezonā piedzīvojusī Čikāgas Bulls komanda pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā viesos ar rezultātu 118:88 (38:20, 27:24, 28:20, 25:24) pārspēja Bruklinas Nets komandu, turpinot jauno sezonu bez zaudējumiem.

Bulls pirmo reizi kopš 1996./1997.gada sezonas, kad komandu vēl pārstāvēja par visu laiku labāko basketbolistu uzskatītais Maikls Džordans, NBA čempionātu ir iesākusi ar trīs uzvarām trīs spēlēs.

Džimijs Batlers uzvarētājiem guva 22, bet Nikola Mirotičs 16 punktus, izcīnot arī desmit atlēkušās bumbas, kamēr komandas jaunais līderis Dveins Veids pievienoja 12 punktus. Savukārt Nets rindās 15 punktus guva Bojans Bogdanovičs.

Čikāgas komanda jau pirmajā puslaikā ieguva ievērojamu pārsvaru 65:44, kuru turpinājumā tikai palielināja, jo no spēles uzbruka ar 50,6% precizitāti, tostarp no trīspunktu līnijas realizējot 11 no 27 metieniem jeb 40,7%.

"Mūsu spēles intensitāte jau no paša cīņas sākuma bija ļoti laba," atzina Bulls galvenais treneris Freds Hoibergs.

Čikāgas komandai pirms šīs sezonas pievienojās NBA zvaigzne Veids, kurš iepriekšējās 13 sezonas spēlēja Maiami Heat komandā, bet starpsezonā noslēdza divu gadu līgumu ar dzimtās pilsētas klubu Bulls. Tikmēr komandā vairs nav iepriekšējo gadu līderu Derika Rouza un Žoakima Noā, kuri tagad kļuvuši par Kristapa Porziņga komandas biedriem Ņujorkas Knicks vienībā.

Pie savām trešajām uzvarām pirmdien tika arī Losandželosas Clippers un Atlantas Hawks komandas, kuras arī šosezon vēl nav zaudējušas.

Clippers mājās ar 116:98 (24:24, 24:12, 34:34, 34:28) uzvarēja Fīniksas Suns.

Uzvarētājiem Kriss Pols otrajā puslaikā sameta 18 no saviem 24 punktiem, bet Bleiks Grifins mājinieku labā guva 21 punktu un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Tikmēr Suns komandā ar 18 punktiem atzīmējās Brendons Naits, taču tas neglāba Fīniksas vienību no ceturtā zaudējuma četrās spēlēs.

Clippers trešajā ceturtdaļā veica izrāvienu 78:63, beigās svinot drošu uzvaru.

Savukārt Hawks mājās ar 106:95 (22:15, 31:29, 26:37, 27:14) uzvarēja Sakramento Kings.

Laukuma saimniekiem Dvaits Hovards guva 18 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet Kails Korvers un Deniss Šrēders pievienoja pa 17 punktiem katrs, kamēr Pols Milsaps sameta 13 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles.

Sakramento komandu no otrās neveiksmes četros mačos neglāba Rūdija Geja 22 gūtie punkti.

Visbeidzot vēl vienā cīņā Toronto Raptors mājās ar rezultātu 105:102 (33:24, 29:25, 26:35, 17:18) uzvarēja Denveras Nuggets, tiekot pie otrās uzvaras trīs spēlēs.

Raptors rindās Demārs Derouzens sameta 32, bet Kails Laurijs 29 punktus, kamēr lietuviešu centrs Jons Valančūns pievienoja 12 punktus un deviņas atlēkušās bumbas zem groziem.

Šobrīd līgas un Rietumu konferences līdere ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs, kamēr pa trim uzvarām Rietumos ir arī Oklahomsitijas Thunder un Clippers komandām.

Savukārt Austrumu konferencē trīs panākumi trīs mačos ir NBA čempionei Klīvlendas Cavaliers, kā arī Bulls un Hawks komandām.

Tikmēr Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar vienu panākumu divās spēlēs ir Austrumu konferences astotajā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi